Huawei P20 Pro: Cea mai BUNA Camera, Intrece Galaxy S9 si iPhone X

Huawei P20 Pro are cea mai buna camera pentru telefoane, el intrecand Samsung Galaxy S9 si iPhone X in testele expertilor, Huawei impresionand intreaga industrie.

Huawei P20 Pro BUNA Camera Galaxy S9 iPhone X

Huawei P20 Pro are cea mai buna camera pentru telefoane, noul produs al companiei Huawei intrecand Samsung Galaxy S9 si iPhone X in materie de inregistrare de poze si clipuri video in viata de zi cu zi. Huawei P20 Pro este primul smartphone care are o camera tripla, el avand integrati trei senzori de imagine, de 40 de megapixeli, 20 de megapixeli si 8 megapixeli, ultima oferind zoom optic standard de 3X, sau zoom hibrid de 5X.

Huawei P20 Pro ofera deschidere f/1.8 cu distanta focala de 27mm si dimensiune senzor de 1/1.73″ pentru senzorul de 40 de megapixeli, deschidere f/1.6 cu distanta focala si dimensiune senzor de 1/2.78″ pentru senzorul de 20 de megapixeli. In cazul senzorului telefoto, vorbim despre deschidere f/2.4 cu distanta focala de 80mm si dimensiune senzor de 1/4.4″, per total camera oferind cea maibuna experienta de inregistrarea de poze si video.

Huawei P20 Pro are cea mai buna camera, intrece Galaxy S9 si iPhone X

Huawei P20 Pro buna camera telefon

Huawei P20 Pro a obtinut un scor de 114 puncte pentru inregistrarea de poze si 98 pentru inregistrarea de clipuri video, deci este foarte clar unde sta punctul sau forte, utilizatorii putand inregistra poze de exceptie. Partea si mai interesanta este ca diferenta dintre Samsung Galaxy S9 Plus si Huawei P20 Pro in punctaul DxOMark este de 10 puncte, in timp ce diferenta dintre telefonul Huawei si iPhone X este de 12 puncte, adica foarte mare.

Huawei P20 Pro buna camera telefon 1

Huawei P20 Pro este prezentat de catre experti ca fiind un telefon care se apropie foarte mult de aparatele DSLR pentru inregistrarea de poze, deci aceasta colaborare dintre Huawei si Leica pare sa dea roade intr-un final. Avand in vedere punctajul pe care Huawei P20 Pro l-a obtinut, companiei Apple ii va fi extrem de greu sa ii depaseasca pe chinezi, asa ca va fi interesant de vazut ce va reusi sa faca pentru camera iPhone 11 in 2018.

29 COMENTARII

  1. Huawei joacă tare. Dacă veneau fără notch erau de nota 10. Asa însă lumea va vedea doar o copie (nu chiar atât de) ieftină a iphone X.

  2. Pai dc nu putem spune acelasi lucru si de Apple?
    – cel mai bun dispplay -> depasit
    – cea mai buna camera -> depasita
    -bateria -> depasita
    -performante -> depasit
    -vanzari -> praf

    Cu ce a ramas concurenta cu gura cascata?

  3. Dezvolta te rog. Ce am gresit in comentariul precedent?
    -S9 a depasit display-ul din Iphone X conform expertilor
    -S9,Huawei a depasti camera din Iphone X conform expertilor
    – Baterie este depasita de multe telefoane
    -S9+ a depasit Iphone X in performante, au fost deja cateva articole aici
    -Vanzarile au fost la pamant -> n articole care au fost prezentate aici.

  4. La camera si la culori da , dar in rest nu ….nu avea rost decupaj +bara jos +buton home Samsung ….sa fi tras de display pana jos

  5. Pai ce ai făcut,Bobiță? vad ca in titlu scrii de Samsung S9 si iPhone x iar in articol ne pui poze facute cu pixel 2 si iphone x….

  6. cand nimeni nu cumpara …asta este singurul argument ce conteaza…clar lumea IN REALITATE nu vede S9 ca avea un display mult mai bun, sau baterie superba sau performante imporntante…pt ca pana si samsonistii sa il cumpere
    Deci..cand tu lansezi in Martie S9 si tot in Martie vine huawei si pune la pamant si putinele vanzari pe care le-ai fi putut avea FARA aceste P20 si P20 pro etc…..sa nu uitam ca mai vine si sony si htc si altii ce si astia la un loc mai iau si ei vreo 10% din vanzarile S9

  7. nu stiu daca ai observat…dar samsonistii cu gura mare ce lauda ultimele aparitii samsung…nici ei nu isi cumpara…deci cand vezi pe unul ca abereaza pe net cat de tare e samsung si cum e cel mai cel…si te vezi cu el in realitate cu ALTCEVA decat despre ce lauda profund….nu stiu ce sa mai spun..
    Laudam samsung dar cumparam pixel sau iphone in realitate

  8. Nu pare ca ambele sa fie cu luminozitatea la maxim, nici macar cu s8 nu ai diferența aia, poti sa repeți poza dar s8 sa aibe bara de notificări data în jos cu slide-ul de luminozitate vizibil si la maxim? Demonstrează ceea ce spui. https://uploads.disquscdn.com/images/f63eb11aadeb0d5b1484dc978e4b3995e464e71df6a1d341afcf1389c5e261c5.jpg
    Practic repeți poza doar ca s9(cred) sa aibe slide-ul vizibil, ca in screnshot.
    Ca idee: luminozitatea maxima o obții când ieși afară și ești în lumină(pe s8/s9).

  9. Ambele telefoane apartin unor colegi de munca,nu stau sa fac demonstratii aici!
    Daca nu crezi pune mana pe un X si o sa te convingi singur!
    Diferenta este foarte mare!

  10. Am făcut o comparatie cu s8, x-ul este intr-adevar mai luminos dar în nici un caz diferența aia si vorbim de s9, în reviewuri găsești alt rezultat deci iarăși nu inteleg diferența pe care tu o arăți. Nu stai sa faci demonstrații aici dar deja ai facut-o cu prima postare. Atâta timp cât nu poti sa demonstrezi ceea ce spui nu esti credibil. O sa incerc si cu un s9 când o sa am ocazia, poate nu este la fel de luminos ca s8, cine stie. ?

  11. Imi pui o poza cu un S9 cu luminozitatea la minim, in timp ce Iphone-ul sta cu luminozitatea la maxim si imi soui sa ma uit la diferente? Pe bune? E o gluma?

  12. Ha ha ha….am testat eu ‘afone x’ pardon, iphone.ul x versus s7 edge si nu e diferenta doar de unghiul de vizualizare si depinde cum le pui/asezi dar ce sa mai vb despre s8 apoi s9…? Whaat? Despre ce vorbim prieteni, despre telefonul cu breton? Apple nu o sa se apropie niciodata de un samsung lasati naiba punctele obtinute de x si y in nu stiu ce top scoruri…