Huawei P20 Pro: Cea mai BUNA Camera, Intrece Galaxy S9 si iPhone X

Huawei P20 Pro are cea mai buna camera pentru telefoane, el intrecand Samsung Galaxy S9 si iPhone X in testele expertilor, Huawei impresionand intreaga industrie.

29

Huawei P20 Pro BUNA Camera Galaxy S9 iPhone X

Huawei P20 Pro are cea mai buna camera pentru telefoane, noul produs al companiei Huawei intrecand Samsung Galaxy S9 si iPhone X in materie de inregistrare de poze si clipuri video in viata de zi cu zi. Huawei P20 Pro este primul smartphone care are o camera tripla, el avand integrati trei senzori de imagine, de 40 de megapixeli, 20 de megapixeli si 8 megapixeli, ultima oferind zoom optic standard de 3X, sau zoom hibrid de 5X.

Huawei P20 Pro ofera deschidere f/1.8 cu distanta focala de 27mm si dimensiune senzor de 1/1.73″ pentru senzorul de 40 de megapixeli, deschidere f/1.6 cu distanta focala si dimensiune senzor de 1/2.78″ pentru senzorul de 20 de megapixeli. In cazul senzorului telefoto, vorbim despre deschidere f/2.4 cu distanta focala de 80mm si dimensiune senzor de 1/4.4″, per total camera oferind cea maibuna experienta de inregistrarea de poze si video.

Huawei P20 Pro are cea mai buna camera, intrece Galaxy S9 si iPhone X

Huawei P20 Pro buna camera telefon

Huawei P20 Pro a obtinut un scor de 114 puncte pentru inregistrarea de poze si 98 pentru inregistrarea de clipuri video, deci este foarte clar unde sta punctul sau forte, utilizatorii putand inregistra poze de exceptie. Partea si mai interesanta este ca diferenta dintre Samsung Galaxy S9 Plus si Huawei P20 Pro in punctaul DxOMark este de 10 puncte, in timp ce diferenta dintre telefonul Huawei si iPhone X este de 12 puncte, adica foarte mare.

Huawei P20 Pro buna camera telefon 1

Huawei P20 Pro este prezentat de catre experti ca fiind un telefon care se apropie foarte mult de aparatele DSLR pentru inregistrarea de poze, deci aceasta colaborare dintre Huawei si Leica pare sa dea roade intr-un final. Avand in vedere punctajul pe care Huawei P20 Pro l-a obtinut, companiei Apple ii va fi extrem de greu sa ii depaseasca pe chinezi, asa ca va fi interesant de vazut ce va reusi sa faca pentru camera iPhone 11 in 2018.