Prima Pagina iPhone Garageband poate fi Controlata folosind Face ID

Garageband poate fi Controlata folosind Face ID

garageband iphone x face id

Apple a actualizat astazi aplicatia Garageband pentru iPhone si iPad, compania americana implementand o serie de functii noi foarte interesante, printre care si suport pentru Face ID. Garageband permite, in premiera, pentru o aplicatie Apple, posibilitatea de a controla functionalitatea sa utilizat expresii faciale cu iPhone X si sistemul Face ID pentru recunoastere faciala.

Apple sustine ca Garageband permite controlarea chitarilor si a unor parametri ai sintetizatorului folosind doar expresii faciale, ideea celor de la Apple fiind foarte interesanta. Aceasta este, probabil, una dintre cele mai importante implementari pentru Face ID facuta de catre compania Apple separat de crearea Animojilor pentru aplicatia Mesaje, messages.

Separat, aplicatia Garageband are incluse o serie noua de sunete pentru utilizatori, toate aceste actualizari fiind disponibile gratuit pentru toata lumea prin intermediul AppStore.

 • New downloadable “Toy Box” sound pack with free educational sound effects, including animals, vehicles, and counting to ten in different languages
 • Use facial expressions and the TrueDepth camera for hands-free control over musical effects like guitar wah and synth parameters*
 • Adds Modern Wah guitar stompbox effect Provides stability improvements and bug fixes
 • adisavaro

  Nu stiu cum sa dezactivez bara de home in aplicatie. E enervant ca atunci cand, cant la chitara iese din aplicatie intrucat ating bara de home. Vreo sugestie?

 • icetkk

  Îți recomand să folosești Guided Access (Settings > General > Accessibility > Guided Access).

  E un pic mai complicat de setat prima oară, dar după ce o faci o dată, e simplu.

  Dacă nu te descurci, te ajut.

 • adisavaro

  Merci mult de tot, am reusit e super acum pot folosi aplicatia calumea. Stiam eu ca trebuie sa fie o cale pt dezactivare home bar. Inca o data mii de multumiri!

 • Secrets

  cica au “iphone” da habar nu au sa foloseasca aplicatiile 🙂 very funny idiot basinosilor! trebuia sa raspunzi: stai sa il pun in engleza 😂

 • adisavaro

  Bine ca esti tu destept. Cine spune ca iphone e simplu uite ca nu e chiar atat de simplu are o gramada de optiuni multe dintre ele nu le stiu pentru ca nu am avut nevoie de ele desteptule.

 • adisavaro

  Ce ti-ar mai placea si tie un iphone 😉