Apple Watch 4: Design NOU si Ecran mai MARE

Apple Watch 4 va fi lansat in 2018 de catre compania Apple, iar noul smartwatch va veni cu o serie de schimbari care il vor face si mai atractiv pentru clienti.

Apple Watch 4 design ecran

Apple Watch 4 este in proces de dezvoltare la compania Apple in momentul de fata, cei din Cupertino gandindu-se sa faca o schimbare importanta pentru ceasul inteligent. Conform unor informatii aparute in cursul serii trecute, Apple Watch 4 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple cu un design nou si un ecran mai mare, prima schimbare serioasa pentru smartwatch.

Apple Watch 4 urmeaza sa fie mai mare decat modelele anterioare lansate de catre compania Apple, iar asta va permite si implementarea unei baterii mai mari. Autonomia bateriei va creste in Apple Watch 4, Apple implementand deasemenea si noi functii pentru monitorizarea sanatatii, acestea putand veni impreuna cu o serie de senzori noi si aplicatii dedicate.

Apple Watch 4 va avea un ecran care este cu 15% mai mare decat cel implementat in modelele anterioare, deci ar putea ajunge undeva pe la 48 – 49mm pentru modelul de top. In ceea ce priveste design-ul, se pare ca acesta va fi unul mult mai “trendy”, deci Apple vrea sa atraga mai multi clienti din randul tinerilor, asa ca ne putem astepta la o schimare substantiala.

” … the company will launch redesigned Apple Watch models in the fall. The new models will have a larger display, enhanced health monitoring and longer battery life. With a launch in the third quarter of 2018, Ming-Chi Kuo says the new watches will have a 15% larger display.”

Apple Watch 4 vine intr-o lume in care ceasurile inteligente ale companiei Apple sunt extrem de populare, ele stabilind recorduri peste recorduri pentru cei din Cupertino. In 2018 Apple Watch 4 ar putea stabili recorduri de vanzari pentru Apple in perioada lansarii, insa doar daca schimbarile anuntate vor fi intr-adevar atat de bune precum par la o prima vedere.

11 COMENTARII

  1. sa vedem..asta este una dintre cele 2 variante posibile..si anume display mai mare in acelasi fizic..dar am vazut lume ce si-ar dori un apple watch ce sa aiba in loc de 42mm sa aiba 44mm..deci depinde…poate Apple vine si scoate 3 marimi…38mm pt cei cu incheietura mai subtire/mica, 42mm (ambele cu 15% mai mare display) si inca 1 varianta pt cei carora le plac ceasurile mai mari un 44mm