Samsung Galaxy S9: Noua Problema Descoperita

Samsung Galaxy S9 are o noua problema descoperita in urma verificarilor facute pentru modelele pe care compania Samsung le vinde, clientii trebuind sa stie de ea.

Samsung Galaxy S9 Problema Descoperita

Samsung Galaxy S9 este astazi prezent intr-un nou test de performante care ne arata ca nu toti clientii care vor cumpara cele doua modele ale telefoanelor vor oferi aceeasi experienta pentru utilizatori Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt vandute cu noi chip-uri Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 9810, insa intre ele exista diferente uriase in ceea ce priveste performantele, desi in realitate lucrurile n-ar trebui sa fie asa.

Samsung Galaxy S9 apare in clipul video de mai jos intr-o comparatie care ne arata performantele modelelor cu chip-uri Snapdragon 845 si Exynos 9810, iar din pacate clientii au parte de o experienta cu mult diferita in ele. Dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos, Samsung Galaxy S9 cu chip Snapdragon 845 are performante cu mult, mult mai bune decat cele ale modelului Exynos 9810, iar asta desi in testele sintetice situatia e complet diferita.

Samsung Galaxy S9 cu chip-uri Snapdragon si Exynos a aparut zilele trecute intr-un test de performante separat care confirma faptul ca testele sintetice nu prezinta realitatea in ceea ce priveste performantele telefoanelor. Samsung Galaxy S9 cu chip Exynos 9810 obtine in testele sintetice rezultate mult mai bune decat chip-ul Snapdragon 845, dar puterea reala de procesare este complet inversa in testele facute cu aplicatii reale.

Samsung Galaxy S9 – problema descoperita cu diferenta performantelor

Samsung Galaxy S9 cu chip Snapdragon 845 are putere de procesare mult mai mare decat modelul cu chip Exynos 9810, iar asta se vede foarte clar, intai, in deschiderea jocurilor pentru Android. Lucrurile devin si mai clare cand trebuie facuta procesare video, deoarece acolo noul chip Snapdragon 845 are din nou un mare avantaj in fata chip-ului Exynos 9810 si aici se face marea departajare dintre cele doua modele de telefoane.

Samsung Galaxy S9 Plus nu are probleme cu redeschiderea aplicatiilor din fundal, cei 6 GB RAM tinand toate aplicatiile deschise pe ambele telefoane, ele redeschizandu-se aproape la fel de repede in ambele situatii. Marea diferenta dintre cele doua modele ale Samsung Galaxy S9 Plus a fost facuta in jocuri si procesarea video, cam acolo unde iPhone-urile intreceau intotdeauna telefoanele coreenilor, insa nu o mai prea fac acum, din pacate.

Samsung Galaxy S9 sunt vandute in cele doua modele in diverse zone de pe planeta, insa dupa cum se poate observa, nu toti clientii au parte de aceeasi experienta de utilizare, compania Samsung facand diferente serioase intre ei. Desigur ca era de asteptat ca acest lucru sa se intample din moment ce Samsung Galaxy S9 este vandut cu doua procesoare diferite, insa aceasta este strategia obisnuita a companiei coreene.