AppStore si iTunes – Probleme Majore pentru Clientii Apple

AppStore iTunes Probleme Apple

AppStore si iTunes au avut probleme majore de functionare in cursul noptii trecute, foarte multi dintre utilizatorii de iDevice-uri fiind afectati din cauza lor timp de multiple ore. Ambele magazine ale companiei Apple nu au putut fi utilizate de catre clienti, diverse erori fiind afisate pentru clientii care incercau sa acceseze aplicatiile disponibile pentru iDevice/Mac-uri.

Apple a confirmat in mod oficial faptul ca a avut aceste probleme cu sistemul sau in cursul noptii trecute, insa sustine ca le-a rezolvat intre timp, deci lucrurile ar fi trebuit sa fi revenit la normal. Apple nu a oferit detalii cu privire la problemele pe care magazinele sale le-au avut in cursul noptii trecute, insa cel mai probabil au legatura cu noutatile anuntate in conferinta de ieri.

appstore itunes probleme

Articolul precedentInfinity Blade II pentru iPhone si iPad este vandut la pret mic
Articolul următoriOS 11.4 a fost Anuntat pentru iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.