iOS 11.4 a fost Anuntat pentru iPhone si iPad

iOS 11.4 a fost anuntat in mod oficial de catre compania Apple pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute, iata ce noutati aduce actualizarea pentru iOS.

iOS 11.4 anuntat Apple

iOS 11.4 a fost anuntat oficial noaptea trecuta de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone si iPad urmand a fi lansata in lunile urmatoare. iOS 11.3 este in perioada beta de testare si inca nu a fost lansat, dar compania Apple deja anuntat lansarea iOS 11.4, fara ca vreo versiune beta pentru el sa ne fie oferita inca.

iOS 11.4 urmeaza sa fie lansat de catre Apple pentru a aduce Classkit, un framework anuntat aseara in cadrul conferintei in care am vazut si noua versiune a tabletei iPad. Apple a anuntat ca acest ClassKit urmeaza sa fie disponibile prin iunie pentru profesori, deci ne putem astepta ca iOS 11.4 sa ajunga la utilizatori abia atunci, mai ales ca iOS 11.3 nu a fost lansat inca.

iOS 11.4 a fost anuntat pentru iPhone si iPad

iOS 11.4 este prima versiune x.4 a iOS lansata de catre compania Apple in ultimii 4 ani, insa separat de ceea ce a anuntat Apple aseara, e greu de spus daca va aduce ceva nou. Acum 4 ani iOS 8.4 a adus Apple Music, iar iOS 11.4 urmeaza sa aduca software nou pentru mediul educational, insa vasta majoritate a clientilor Apple probabil nu vor vedea vreun beneficiu.

„The ClassKit framework, coming in iOS 11.4, works with a powerful new iPad app called Schoolwork that helps teachers and students keep track of assignments and progress. With ClassKit, you can help teachers easily discover specific learning activities in your app, take students directly to the right activity with a single tap, and securely and privately share progress data to help teachers personalize instruction.”

iOS 11.4 va fi cel mai probabil testat in versiune beta de catre compania Apple timp de macar o luna inainte de a fi lansat public pentru iPhone si iPad de catre Apple. In momentul in care iOS 11.4 va fi lansat in versiune beta pentru iPhone si iPad va voi anunta, insa va recomand sa nu va faceti prea multe sperante in legatura cu el deocamdata.

Articolul precedentAppStore si iTunes – Probleme Majore pentru Clientii Apple
Articolul următorSamsung Galaxy S9: Noua Problema Descoperita
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.