Prima Pagina iOS 11 iOS 11.4 a fost Anuntat pentru iPhone si iPad

iOS 11.4 a fost Anuntat pentru iPhone si iPad

iOS 11.4 a fost anuntat in mod oficial de catre compania Apple pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute, iata ce noutati aduce actualizarea pentru iOS.

iOS 11.4 anuntat Apple

iOS 11.4 a fost anuntat oficial noaptea trecuta de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone si iPad urmand a fi lansata in lunile urmatoare. iOS 11.3 este in perioada beta de testare si inca nu a fost lansat, dar compania Apple deja anuntat lansarea iOS 11.4, fara ca vreo versiune beta pentru el sa ne fie oferita inca.

iOS 11.4 urmeaza sa fie lansat de catre Apple pentru a aduce Classkit, un framework anuntat aseara in cadrul conferintei in care am vazut si noua versiune a tabletei iPad. Apple a anuntat ca acest ClassKit urmeaza sa fie disponibile prin iunie pentru profesori, deci ne putem astepta ca iOS 11.4 sa ajunga la utilizatori abia atunci, mai ales ca iOS 11.3 nu a fost lansat inca.

iOS 11.4 a fost anuntat pentru iPhone si iPad

iOS 11.4 este prima versiune x.4 a iOS lansata de catre compania Apple in ultimii 4 ani, insa separat de ceea ce a anuntat Apple aseara, e greu de spus daca va aduce ceva nou. Acum 4 ani iOS 8.4 a adus Apple Music, iar iOS 11.4 urmeaza sa aduca software nou pentru mediul educational, insa vasta majoritate a clientilor Apple probabil nu vor vedea vreun beneficiu.

“The ClassKit framework, coming in iOS 11.4, works with a powerful new iPad app called Schoolwork that helps teachers and students keep track of assignments and progress. With ClassKit, you can help teachers easily discover specific learning activities in your app, take students directly to the right activity with a single tap, and securely and privately share progress data to help teachers personalize instruction.”

iOS 11.4 va fi cel mai probabil testat in versiune beta de catre compania Apple timp de macar o luna inainte de a fi lansat public pentru iPhone si iPad de catre Apple. In momentul in care iOS 11.4 va fi lansat in versiune beta pentru iPhone si iPad va voi anunta, insa va recomand sa nu va faceti prea multe sperante in legatura cu el deocamdata.

 • Catalin Petrisor

  Mai nou asa e la apple dupa 8 urmeaza 10, dupa 2 urmeaza 4😀.

 • claudiucoman85

  Iar ne trag astia teapa 😡

 • Filip

  Hai cu 11.3..

 • doring

  Au făcut o conferința de doi lei.. un produs expirat și un soft ipotetic. Sunt in criza de idei?

 • SIrR

  cine are ip8 plus ? cat te time bateria si ce ios ai ?

 • akai

  Daca au mintea lui Srb

 • Srb Srb

  Nu gandesti? Ala este un produs mai mult low budget. Adevaratele eventuri vor fi in iunie si septembrie

 • DorelZidaru

  SIrr ma tine 8 ore plus utilizat destul de intens. low power mode mereu activat. am ajuns si la 10’ore de utilizare de cateva ori. am ultima versiune de 11.3 beta

 • spark

  SIrR , 4 ore video + navigat (facebook )+ 1 ora nfs no limits undeva la 10-12 ore depinde de luminozitate + daca e pe low power mode , daca doar ma joc(cam 1 ora + putin facebook) undeva la 2 zile

 • spark

  Acum am 9 ore usage + 29 standby am verificat in settings

 • gmaricel

  Pe puțin 12 ore…și nu dau,niciodată,un iPhone 7 pe orice fel de android!!!…punct!!!…

 • dansv

  Felicitări băieți!! Eu nu am scos mai mult de 8 ore pe iphone 8plus cu ultima versiune beta ios 11.3