iPad 2018: Testele de Performante Arata de ce e Ieftina

iPad 2018 are prezentat astazi primul test de performante, care ne arata si de ce este atat de ieftina noua tableta pe care compania Apple o lanseaza acum.

iPad 2018 Performante Ieftina

iPad 2018 a fost prezentata de catre compania Apple in cadrul unei conferinte care a avut loc in cursul zilei de ieri, iar astazi vedem si primul test de performante facut pentru ea. Compania Apple a anuntat ca in iPad 2018 a implementat un chip A10 Fusion, nu A10X, ci doar cel A10, pe care il foloseste in telefoanele iPhone 7 inca din cursul anului 2018.

iPad 2018 cu acest chip A10 Fusion are performantele unui iPhone 7, adica aproape injumatatite fata de iPhone 8 si iPhone X, iar mai rau decat atat, are si doar 2 GB RAM integrati. Puteti vedea mai jos rezultatele primului test de performante facut pentru iPad 2018 si dezamagirea data de faptul ca Apple nu a dorit sa ofere componente de top.

iPad 2018 – testele de performante arata de ce e ieftina

iPad 2018 performante

iPad 2018 are doar un procesor dual-core implementat de catre compania Apple, in contrast cu iPhone 8, care are un procesor quad-core, sitautia in sine fiind interesanta. Daca pana acum tabletele iPad ofereau cele mai bune performante dintre iDevice-urile Apple, ei bine din 2017 lucrurile au inceput sa se orienteze in baza unei alte strategii, complet diferite.

iPad 2018 nu va avea performante bune, dar Apple nu prea e interesata de asa ceva, compania dorind doar ca tableta sa fie suficient de ieftina pentru a fi cumparata de catre elevi si studenti. Va fi interesant de vazut ce parere vor avea in legatura cu iPad 2018 primele persoane care vor cumpara tabletele si ne putem astepta la foarte multe dezamagiri.