Prima Pagina Apple Watch Apple Watch 4 – Iata cat de Mare ar putea fi Noul...

Apple Watch 4 – Iata cat de Mare ar putea fi Noul Ecran

Apple Watch 4 va avea un ecran mai mare implementat de catre Apple, iar acum vedem pentru prima oara cand de mare va fi diferenta fata de modelul anterior.

Apple Watch 4 Mare Noul Ecran

Apple Watch 4 va fi lansat de catre compania Apple in cursul acestui an, iar noi informatii despre procesul sau de dezvoltare sustin ca ecranul va fi cu 15% mai mare decat al Apple Watch 3. Avand in vedere aceasta schimbare surprinzatoare de design, cineva a creat imaginea de mai jos pentru a ne arata cum ar putea face Apple aceasta modificare in 2018.

O crestere a ecranului Apple Watch 4 cu 15% fata de ecranul Apple Watch 3 ar putea veni si cu o reducere a marginilor ecranului pentru a nu fi modificata in vreun fel, sau prea mult, carcasa. Apple ar putea oferi cativa milimetri suplimentari pentru diagonala ecranului Apple Watch 4 cu aceasta modificare, iar asta va permite folosirea mai usoara a aplicatiilor.

Apple Watch 4 este zvonit deasemenea a veni cu o baterie de capacitate mai mare, iar includerea sa in actuala carcasa ar presupune efectuarea unor schimbari importante. Fie vorbim despre modiicarea dimensiunilor carcasei in latime/lungime, fie in grosime, iar indiferent cum ar gandi Apple schimbarea pentru Apple Watch 4, e clar ca vom avea parte de noutati interesante.

apple watch 4 ecran

Apple Watch 4 urmeaza sa fie primul model de ceas inteligent al companiei Apple care ar beneficia de o schimbare pentru dimensiunea ecranului, sau design, asteptarile fiind mari. Apple Watch 4 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple in toamna acestui an, impreuna cu noile modele ale iPhone, asa ca mai avem de asteptat pana cand le vom vedea.

 • Bk85

  Super! Era cam depasit AW3 (mai putin la functii).

 • Dan Mihai

  Daca nu pun always on display si baterie ca lumea apple watch e degeaba. Plus ca seria 3 a fost promovata ca fiind pentru sporturi precum inotul si ceasul e practic inutilizabil daca e ud. Smart.

 • BurN®

  Pai e degeaba always on display pentru ca in momentul când ridici mâna sa te uiți la ceas se aprinde instant! Funcția e inutila la ceas!

 • Merlin

  Always on display este o chestie, relativ utila, la telefon! Aici misti d-ta mana, asa, spre dreapta si, ce sa vezi, surpriza, apare si ora exacta! Si ce te retine la inot sa iti masori performanta, mana uda?! 😂

 • Dan

  Și când mă gândesc ce device-uri cu adevărat extraordinare și unice ar fi capabili să producă, dacă n-ar fi lăcomia asta de bani, cât mai mulți bani cu investiții cât mai mici!

 • BurN®

  Nu știu pe ce forumuri ați citit ca nu merge când e ud!Dacă nu utilizezi ceva nu mai vb aiurea!

 • Dan Mihai

  Nenea, always on display e de 10000 ori mai util pe un ceas, al carui scop principal e sa arate ora. Ce faci daca nu-l ai pe mana? Il scuturi cum iti scuturi p… ca sa ti se aprinda ecranul? Ia uda-ti ecranul pe iPhone si vezi daca-ti mai merge. Aceeasi problema o ai si la Apple watch daca inoti sau transpiri tare cand alergi vara. Mai iesi din vizuina si vezi ce face concurenta, o sa ramai masca.

 • Merlin

  Inteleg ca-ti cumperi un ceas ca sa nu-l ai pe mana! Atunci ai telefonul langa tine, atingi ecranul si, voila, apare ora exacta! Daca ud ceasul, merge perfect, vad ora perfect! Pe bune, tu citesti ce spui? 😂 Si ce face concurenta la ceasuri, ca dupa vanzari sunt praf! Cam ce face, spune-ne, hai, curaj!

 • Dan Mihai

  Il dai jos de pe mana zilnic sa-l pui la incarcat, fiindca tie nu-ti tine bateria o saptamana intreaga cum imi tine mie pe Garmin. Loser. In plus, daca iti permiti, iti cumperi si un stativ misto unde sa-l incarci, si mai vezi ora…nu. Indiferent, ala era doar un exemplu in care ar fi fost util always on-ul. Mai sunt o gramada. Apoi faci sport, cand te odihnesti, poate. vrei sa te uiti pe ceas sa-ti vezi performanta, lucru care e dificil/frustrant cu ecranul ud.

 • Merlin

  Il pui seara la incarcat, nu ziua! La un simplu gest se aprinde display-ul si vezi ora daca n-ai somn noaptea. Always on la ceas e doar o fita!

 • BurN®

  Prietene utilizez de la prima serie! Și merg la înot, alerg…la stropi de apa merge fără probleme doar la scufundare e și normal ca din cauza presiunii sa fie inactiv ecranul! Dar de ce sa te uiți la ceas dacă nu îl ai pe mâna mai eficient e tel! Iar legat de asta exista modul noptiera in care ecranul rămâne aprins când e poziționat orizontal și e la încărcat

 • BurN®

  Ești prea troll sa știi ce vb! Fa foame câteva luni de zile cumpărați unul și testează, nu mai vb din tutoriale de saraci