Apple Watch 4 – Iata cat de Mare ar putea fi Noul Ecran

Apple Watch 4 va avea un ecran mai mare implementat de catre Apple, iar acum vedem pentru prima oara cand de mare va fi diferenta fata de modelul anterior.

Apple Watch 4 Mare Noul Ecran

Apple Watch 4 va fi lansat de catre compania Apple in cursul acestui an, iar noi informatii despre procesul sau de dezvoltare sustin ca ecranul va fi cu 15% mai mare decat al Apple Watch 3. Avand in vedere aceasta schimbare surprinzatoare de design, cineva a creat imaginea de mai jos pentru a ne arata cum ar putea face Apple aceasta modificare in 2018.

O crestere a ecranului Apple Watch 4 cu 15% fata de ecranul Apple Watch 3 ar putea veni si cu o reducere a marginilor ecranului pentru a nu fi modificata in vreun fel, sau prea mult, carcasa. Apple ar putea oferi cativa milimetri suplimentari pentru diagonala ecranului Apple Watch 4 cu aceasta modificare, iar asta va permite folosirea mai usoara a aplicatiilor.

Apple Watch 4 este zvonit deasemenea a veni cu o baterie de capacitate mai mare, iar includerea sa in actuala carcasa ar presupune efectuarea unor schimbari importante. Fie vorbim despre modiicarea dimensiunilor carcasei in latime/lungime, fie in grosime, iar indiferent cum ar gandi Apple schimbarea pentru Apple Watch 4, e clar ca vom avea parte de noutati interesante.

apple watch 4 ecran

Apple Watch 4 urmeaza sa fie primul model de ceas inteligent al companiei Apple care ar beneficia de o schimbare pentru dimensiunea ecranului, sau design, asteptarile fiind mari. Apple Watch 4 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple in toamna acestui an, impreuna cu noile modele ale iPhone, asa ca mai avem de asteptat pana cand le vom vedea.