Prima Pagina OnePlus OnePlus 6: OFICIAL, Noul Ecran si o SURPRIZA

OnePlus 6: OFICIAL, Noul Ecran si o SURPRIZA

OnePlus 6 are noul ecran dezvaluit in mod oficial de catre compania chinezeasca, telefonul venind cu un design care surprinde din anumite puncte de vedere.

OnePlus 6 OFICIAL Ecran

OnePlus 6 are astazi prezentata o noua imagine oficiala pentru presa, compania OnePlus oferind-o pentru a clarifica fara dubiu felul in care va arata partea frontala a noului sau telefon premium dupa ce va fi lansat. Dimineata v-am prezentat o alta imagine de presa venita, cel mai probabil, tot de la OnePlus pentru a arata lumii intregi design-ul pentru carcasa OnePlus 6, iar acum vedem si cum arata partea superioara a panoului frontal.

OnePlus 6 urmeaza sa copieze de la iPhone X decupajul din ecran, insa spre deosebire de ceea ce ofera compania Apple, in cazul chinezilor vorbim despre o portiune mai mica din ecran ocupata de catre acest element de design. Dupa cum se vede si in imaginea de mai jos, OnePlus 6 ar urma sa aiba doua camere integrate in decupajul ecranului, deci e posibil ca sistemul de recunoastere faciala sa fie mai avansat decat la alte telefoane Android.

OnePlus 6 are noul ecran dezvaluit in mod oficial

OnePlus 6 imagine oficiala de presa

OnePlus 6 va folosi deasemenea partea din preajma decupajului pentru a afisa informatii despre notificari si diversele servicii care sunt active in telefoanele utilizatorilor, insa asta am vazut si la alte telefoane Android. OnePlus 6 urmeaza deasemenea sa aiba si margini subtiri pentru ecran, ceva ce este de laudat, pentru ca multi producatori de telefoane Android refuza sa le subtieze, desi implementeaza si decupaje pentru ecranele produselor.

OnePlus 6 imagine oficiala 1

OnePlus 6 urmeaza sa fie prezentat de catre compania OnePlus undeva in cursul urmatoarelor luni, insa deocamdata o data clara nu a fost zvonita de vreo sursa, desi probabil nu mai e mult de asteptat. OnePlus 6 ar trebui sa fie cel mai puternic smartphone de pe piata, in testele reale, iar asta deoarece va avea 8 GB RAM integrati, in versiunea de top, insa pretul de vanzare stabilit de catre chinezi ar putea fi cu mult mai mare in comparatie cu modelele lansate in anii trecuti.

 • Lascarik

  O struto-camila. Nimic wow.

 • Srb Srb

  Alt android ce va rupe samsung
  Deja samsung vinde 1 S9 pe saptamana

 • adisavaro

  Ba asta daca are marginea de jos ca iphonul o sa rupa tot sincer

 • adisavaro

  Deci notchul ala nu e urat deloc chiar arata foarte bine, modern…pacat ca au copiat da na…daca e fain normal ca se copiaza

 • Lucian P.

  Nu la toată lumea place acel notch. Pe contul twitter one+ au fost mulți care si-au arătat nemulțumirea față de acest lucru… însă se pare ca nu mai contează. Copie iphone si se lauda cu un pret mic (care apropo tot creste de la un model la altul).

 • Visan Teodor

  Clonă!

 • Adrian

  Nu mă deranjează notch-ul, dar măcar să fi avut ceva tehnologie în breton. Marea mea dezamăgire este faptul că nu are senzor de amprentă integrat în ecran. Poate pe 6t.