iOS 11.3: Prima Noutate Oferita Inaintea Lansarii

iOS 11.3 are deja prima noutate a Apple disponibila inaintea lansarii pentru iPhone si iPad, utilizatorii putandu-se bucura de ea chiar din acest moment.

iOS 11.3 Prima Noutate Lansare

iOS 11.3 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru noua tableta iPad 2018, restul utilizatorilor ramanand doar cu speranta ca actualizarea va fi disponibila curand. iOS 11.3 este asteptat de foarte multa lume, in special cei care detin iPhone-uri vechi, deoarece noua versiune dezactiveaza sistemul care limiteaza performantele telefoanelor.

iOS 11.3 avea printre noutati anuntata si lansarea unei noi sectiuni pentru Apple Music, aceasta permitand vizualizarea de clipuri video cu artistii preferati din platforma. Desi iOS 11.3 inca nu a fost lansat oficial pentru toate iDevice-urile de catre Apple, noau sectiune de videoclipuri muzicale este deja disponibila pentru abonatii Apple Music din intreaga lume.

iOS 11.3 – prima noutate disponibila inaintea lansarii

iOS 11.3 videoclipuri muzicale

iOS 11.3 aduce aceasta noua sectiune pentru Apple Music atat in iOS 11, cat si pe Mac-uri, insa deocamdata acolo sunt afisate doar videoclipuri muzicale vechi in platforma. Compania Apple ar vrea totusi ca abonatii sai sa vada mai multe videoclipuri muzicale in viitor, asa ca cel mai probabil vom vedea mai mult continut interesant, insa nu din prima zi.

iOS 11.3 ar trebui sa fie lansat astazi, din moment ce Apple a si activat una dintre noutatile pe care le anuntase pentru utilizatorii iPhone si iPad inaintea oferirii primei versiuni beta. Daca ar fi sa ghicesc, as spune ca iOS 11.3 va fi lansat in aceasta seara la ora 20:00, dar e oricand posibil ca actualizarea sa fie disponibila mai devreme, insa iDevice.ro va va anunta cand o puteti instala.

15 COMENTARII

  1. 11.3 beta 6 (built 15E216) are acelasi built cu versiunea noua pentru ipad care e 15E216a. Deci in concluzie cei care au deja instalat beta 6 pe device-uri, ruleaza GM, dar…poate vom avea o surpriza de un beta 7 sau direct GM astazi…

  2. Sa ast un update de soft doar pt a dezactiva limitari de performante, asta inseamna sa fii fan Apple….sau user….sau lady gaga….sau ma rog :)))