iOS 11.3 a fost Lansat pentru un Singur Produs

iOS 11.3 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila pentru doar un singur produs.

ios 11.3 ipad 2018

iOS 11.3 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, cei din Cupertino oferind noua versiune a sistemului de operare pentru doar un singur produs, deocamdata. Vorbim despre noua tableta iPad 2018 anuntata in cursul zilei de ieri de catre compania Apple, ea fiind disponibila pentru achizitie acum, dar livrarile vor incepe abia spre sfarsitul acestei saptamani.

De ce a lansat Apple iOS 11.3 pentru un produs care inca nu poate fi cumparat este greu de spus, dar si mai ciudat este ca ofera actualizarea doar pentru singur produs, nu si pentru restul. Apple a anuntat ca iOS 11.3 va fi lansat in cursul acestei primaveri, iar desi toata lumea il astepta ieri, iata ca nici macar azi nu il avem disponibil pentru toate iDevice-urile.

iOS 11.3 aduce o functie foarte importanta care permite dezactivarea limitarii performantelor pentru telefoanelor iPhone, dar lansarea sa intarzie fara vreo justificare. Este extrem de posibil ca iOS 11.3 sa fie lansat de catre compania Apple in cursul noptii, sau abia maine seara, dar deocamdata nimeni nu are o data clara pentru distribuirea sa.

Lansarea iOS 11.3 este iminenta in momentul de fata, avand in vedere ca noua versiune este oferita deja pentru unul dintre produsele companiei Apple, asa ca o putem astepta oricand.