OnePlus RECUNOASTE ca a COPIAT iPhone X si Apple

OnePlus a recunoscut in mod oficial faptul ca a copiat multe noutati ale iPhone X in OnePlus 6 si crediteaza Apple pentru lansarea lor pe piata.

OnePlus RECUNOASTE COPIAT iPhone X Apple

OnePlus 6 a avut ieri dezvaluite primele imagini oficiale cu noul design, compania OnePlus oferind un preview pentru viitorul sau telefon, inclusiv cateva informatii interesante pentru o publicatie americana. Compania OnePlus recunoaste, prin vocea presedintelui sau, ca a copiat design-ul iPhone X in propriile telefoane si ca daca Apple nu ar fi implementat decupajul in ecran, ar mai fi durat cativa ani(a se citi o vesnicie) pana cand compania l-ar fi implementat singura.

OnePlus a recunoscut deasemenea si ca a copiat gesturile pe care Apple le-a implementat in iPhone X, confirmand din nou faptul ca ar fi durat mai mult sa le implementeze singura daca Apple n-ar fi facut-o. Practic, OnePlus 6 este o copie a iPhone X pentru ca OnePlus nu putea sa inoveze singura si ar fi avut nevoie de mai multi ani pentru a implementa aceste noutati in telefoanele sale, asa ca a preferat sa fure ceea ce a facut compania Apple.

OnePlus recunoaste ca a copiat iPhone X si Apple

OnePlus a explicat si de ce telefoanele Android au in mod stupid atat decupajin ecran, cat si margine inferioara, in acea portiune a panoului frontal fiind stocate componentele in baza carora functioneaza ecranele. Presedintele OnePlus spune ca toti producatorii de telefoane Android trebuie sa tina acea portiune a panoului frontal, numita “barbie” de catre ei, compania Apple implementand diferit componentele in baza carora functioneaza ecranul.

“Our notch, it will be there. It’ll be bigger than the Essential Phone, smaller than the iPhone. Apple accelerates the adoption of things within the industry. Maybe not as fast. But we have access to the roadmaps of all the screen manufacturers, and when they gave us the opportunity to make cutouts at the top of the screen. We saw the implementation [of gestures] on the iPhone, maybe it would have taken longer if Apple hadn’t done it.”

OnePlus este prima companie care recunoaste in mod deschis faptul ca a copiat design-ul si elemente din interfata iPhone X pentru un telefon pe care urmeaza sa il lanseze pentru publicul larg in viitorul nu foarte indepartat. OnePlus 6 este o clona a iPhone X pentru ca OnePlus este o companie unde inovatia nu primeaza, iar daca n-ar fi avut de unde copia, cel mai probabil n-ar mai fi functionat astazi, pentru ca nu avea ce sa lanseze pentru telefoane.

10 COMENTARII

  1. “it would have taken longer if Apple hadn’t done it”
    Si cam asa definim puterea Apple…fara Apple si cu jack mai stateam vreo 20 ani, si cu optical drive,TB3, flash etc

  2. Va fi vai și amar de noi când ecranul o sa adăpostească tot ce este in notch și nu se va mai vedea…Închipuiți-vă sa fie așa ceva in orice, nu e destul ce fac astia acum cu datele noastre de la google și facebook, e doar o chestiune de timp …

  3. Ba oneplus chiar arata bine pacat ca nu au reusit sa faca si partea de jos subtire. Iphone x are o singura buba dpmdv si anume: nu arata suficiente info in partea de sus a ecranului ma refer la procent baterie de ex

  4. Asta e precum în bancul ăla cu rahatul. Nimeni nu voia să-l cumpere, până nu a scris Bulă pe el ”Designed by Apple in California”. Și uite așa s-a îmbogățit eroul nostru.