Huawei P20 Pro vs iPhone X: Comparatia Camerelor

Huawei P20 Pro apare intr-o comparatie care ne arata cat de buna este camera in fata celei disponibila in iPhone X, diferentele fiind surprinzatoare.

Huawei P20 Pro iPhone X Comparatia Camerelor

Huawei P20 Pro apare astazi intr-o comparatie rudimentara cu iPhone X in ceea ce priveste calitatea pozelor facute folosind camerele celor doua telefoane. Expertii in fotografie au afirmat ca Huawei P20 Pro este telefonul cu cea mai buna camera in momentul de fata, iar clipul video de mai jos pare sa confirme intr-o anumita masura acest lucru.

Huawei P20 Pro are o camera tripla implementata de catre Huawei si este cea mai avansata integrata pana acum intr-un smartphone, chinezii uimind cu tehnologiile oferite. Acest salt urias in tehnologia folosita in camerele pentru telefoanele Huawei le ofera chinezilor un avans major in fata iPhone X, Huawei P20 Pro reusind sa-l faca putin de ras.

Huawei P20 Pro vs iPhone X – comparatia camerelor

Huawei P20 Pro reuseste sa faca poze mult mai naturale decat iPhone X, telefonul companie Apple avand tendinta de a suprasatura pozele, in special cand vine vorba despre pielea oamenilor. Huawei P20 Pro nu pare sa faca asa, insa per total pare sa ofere mai multa claritate pentru imagini si culori mult mai naturale, inclusiv luminozitate mai buna.

Huawei P20 Pro nu este unul dintre cele mai populare telefoane ale momentului, nu se va vinde vreodata la fel de bine ca iPhone X, insa pune presiune pe Apple prin noutatile oferite. Chiar daca Huawei P20 Pro copiaza decupajul iPhone X, desi in toamna Huawei il ironiza, ma bucur sa vad ca Apple este lasata in urma de producatorii Android, iar asta pentru ca altfel n-ar avea motive sa inoveze.