watchOS 4.3 si tvOS 11.3 au fost Lansate

watchOS 4.3 tvOS 11.3

watchOS 4.3 si tvOS 11.3 au fost lansate astazi de catre compania Apple impreuna cu iOS 11.3, cei din Cupertino oferind actualizari pentru multe dintre produsele proprii. Apple a testat watchOS 4.3 si tvOS 11.3 impreuna cu iOS 11.3 timp de mai bine de 2 luni, astfel ca ar trebui sa ofere o experienta de utilizare foarte buna pentru toata lumea de astazi.

watchOS 4.3

watchOS 4.3 este disponibil de astazi pentru toate modelele Apple Watch compatibile, iar instalarea sa poate fi facuta folosind sectiunea Software Update din aplicatia Watch a iPhone. watchOS 4.3 aduce pentru utilizatori posibilitatea de a utiliza o functie numita Nightstand, aceasta afisand informatii despre ora, si nu numai, cand ceasul este plasat in pozitie laterala.

watchOS 4.3 aduce in sfarsit pe Apple Watch posibilitatea de controla muzica de pe iPhone, atat timp cat ea este redata prin aplicatia Muzica, deci nu trebuie sa va mai chinuiti cu telefoanele. watchOS 4.3 aduce deasemenea o noua animatie pentru incarcarea Apple Watch, o noua animatie pentru deschiderea aplicatiilor si posibilitatea de a vedea informatii despre activitate in fata Siri.

tvOS 11.3

tvOS 11.3 poate fi deasemenea instalat pe Apple TV 4 si Apple TV 4K, actualizarea putand fi instalata prin sistemul Software Update din aceste produse ale utilizatorilor. tvOS 11.3 aduce rezolvarea unor probleme de functionare ale Apple TV-urilor si imbunatatirea performantelor generale, deci experienta de utilizare ar trebui sa fie imbunatatita.

tvOS 11.3aduce imbunatatiri si pentru sistemul Match Content, schimbarea automata a frame rate-ului pe Apple TV 4, dar sis chimbare audomata pentru AirPlay cand se reda video. Din pacate tvOS 11.3 nu aduce si AirPlay 2 pentru utilizatorii Apple TV, asa ca e posibil ca Apple sa o implementeze intr-o versiune viitoare a sistemului de operare.