Google: Declaratia ULUITOARE a Unui Deputat Roman

Google este tinta unei declaratii uluitoare a unui deputat roman din partidul PSD, el uimind prin felul in care priveste compania americana, dar chiar si Facebook.

Google Declaratia ULUITOARE Deputat Roman

Google este una dintre cele mai mari companii de pe planeta, si una dintre cele care a contribuit cel mai mult la dezvoltarea internetului, inclusiv a telefoniei mobile prin sistemul de operare Android. In ciuda acestor investitii masive in progresul rasei umane, un deputat PSD, Liviu Plesoianu, a avut cateva cuvinte destul de dure cu privire la compania Google si la ceea ce inseamna, sau va insemna, ea pentru rasa umana in viitor.

Google, conform deputatului din Romania, este o secte tehnologica transhumanista de la Silicon Valley, iar scopul sau este de a dezvolta oameni-cyborg, probabil cu care sa mai cucereasca si lumea. El vorbeste si despre faptul ca Google a angajat acum ceva vreme un fost director de proiecte al DARPA, divizia guvernului SUA care dezvolta proiecte militare avansate, timp de 4 ani rolul sau fiind de a dezvolta proiecte sci-fi in cadrul companiei Google.

Google – declaratia uluitoare a unui deputat roman

Google nu este singura companie pe care o are in vizor Liviu Plesoianu, el vorbind si despre Facebook, care aparent are tot aceeasi dorinta de a produce oameni-cyborg, care probabil vor trebui sa cucereasca lumea. Google a investit intr-adevar masiv in dezvoltarea de roboti in ultimii ani, iar din ceea ce se stie public, succesul sau a fost limitat, iar omu-cyborg este deocamdata foarte departe de a fi produs la scara industriala.

“Cu alte cuvinte, Google investeşte masiv pentru a dezvolta ceea ce adepţii sectei tehnologice transhumaniste de la Silicon Valley numesc “Omul 2.0″. Pentru conducerea Google, omul viitorului este… omul-cyborg.”

Google investeste in foarte multe proiecte si multumita ei avem foarte multe tehnologii care ne fac viata mai usoara, dar de aici si pana la un om-cyborg este o cale foarte lunga, desi foarte multe alte companii il dezvolta. Nu stiu in ce masura este Google o secta tehnologica transhumanista si ce rau ar vrea cei de acolo sa faca lumii in care traim, dar Google este foarte departe de a fi o amenintare, mai ales ca exista sanse mari ca alte companii sa “lanseze” primul om-cyborg.