iTunes 12.7.4 a fost Lansat cu o Actualizare Importanta

iTunes 12.7.4

iTunes 12.7.4 a fost lansat de catre Apple in noptii trecute la doar cateva ore dupa ce iOS 11.3, watchOS 4.3 si tvOS 11.3 au fost lansate pentru utilizatorii din intreaga lume. Compania Apple a lansat iTunes 12.7.4 ca un update minor pentru programul sau care permite nu doar administrarea iPhone, iPad sau iPod Touch, ci si reinstalarea sistemului de operare pe care dispozitivele il au.

iTunes 12.7.4 are listata in lista de schimbari mentionat doar faptul ca ofera posibilitatea de a vizualiza videoclipuri muzicale prin intermediul Apple Music, functie oferita in iDevice/Mac-uri inca din cursul zilei de ieri. Multumita actualizarii, iTunes le va permite acum utilizatorilor sa vada aceasta noua sectiune de videoclipuri muzicale inclusiv de pe propriile calculatoare, intr-un format mult mai mare si mai norma.

“iTunes now includes a new music video experience for Apple Music. Find what’s new and popular in Music Videos within Browse, and play videos back-to-back with exclusive music video playlists.”