Prima Pagina iTunes iTunes 12.7.4 a fost Lansat cu o Actualizare Importanta

iTunes 12.7.4 a fost Lansat cu o Actualizare Importanta

iTunes 12.7.4

iTunes 12.7.4 a fost lansat de catre Apple in noptii trecute la doar cateva ore dupa ce iOS 11.3, watchOS 4.3 si tvOS 11.3 au fost lansate pentru utilizatorii din intreaga lume. Compania Apple a lansat iTunes 12.7.4 ca un update minor pentru programul sau care permite nu doar administrarea iPhone, iPad sau iPod Touch, ci si reinstalarea sistemului de operare pe care dispozitivele il au.

iTunes 12.7.4 are listata in lista de schimbari mentionat doar faptul ca ofera posibilitatea de a vizualiza videoclipuri muzicale prin intermediul Apple Music, functie oferita in iDevice/Mac-uri inca din cursul zilei de ieri. Multumita actualizarii, iTunes le va permite acum utilizatorilor sa vada aceasta noua sectiune de videoclipuri muzicale inclusiv de pe propriile calculatoare, intr-un format mult mai mare si mai norma.

“iTunes now includes a new music video experience for Apple Music. Find what’s new and popular in Music Videos within Browse, and play videos back-to-back with exclusive music video playlists.”

 • Askforme

  Scuza-mă dar inde e atât de importantă actualizarea ?

 • cosminel

  Nu este nimic important… dar din pacate oamenii in ziua de astazi urmaresc “stiri” care nu spun nimic… si prezentari care nu schimba nimic.. oamenii au uitat cat de importanta e viata si lucrurile simple.. si au ajuns inebuniti dupa tehnologie . Tehnologie care in ultimi ani nu aduce nimic nou decat profit pt ca e impachetata frumos de la an la an..:D
  Asa stau lucrurile despre aceasta importanta schimbare!! :))

 • akai

  Cosminel tu vinzi sau cumperi??

 • Ionu

  actualizarea inportanta vine cu un “update minor”.., tare asta..🙄

 • Adi

  De ce dupa update nu imi mai apart aplicatiile care le am deja descarcate in pc si nici acces la appstore nu am sa le pot descarca din nou?
  Inainte aveam sectiunea cu lista mea aplicatii , acum nici drag&drop nu mai apare. Exista vre o solutie?

 • Dan

  ^ Troll alert ^

 • Dan

  Ar trebui să apară după ce dai Sign Out, apoi Sign In.

 • Adi

  Nu, tot nu imi apare aplicatiile si nici upstorul in itunes