Iata cate MII de iPhone-uri Trecute Ilegal Granita cu Drone Intr-o Noapte

Cateva mii de telefoane iPhone au fost trecute ilegal peste granita folosind drone intr-o singura noapte, realizarea hotilor fiind incredibila, desi au fost prinsi.

mii iphone trecute ilegal granita drone noapte

Dupa cum probabil stiti deja, contrabandistii sunt extrem de inventivi cand vine vorba despre transportarea de produse peste granita, insa chinezii duc totul la nivel de arta. Autoritatile din China au arestat recent 26 de suspecti care au facut contrabanda cu telefoane iPhone, transportand nu mai putin de 15.000 de unitati din Hong Kong catre China pe noapte folosind drone.

In valoare de aproximativ 80 de milioane de dolari, telefoane iPhone confiscate de autoritati au fost transportate in cateva nopti de catre contrabandisti, realizarea fiind impresionanta. Dronele au fost folosite pentru a transporta din China catre Hong Kong a doua cabluri care aveau lungimea de 200 de metri, cu ajutorul lor fiind transportati in cateva nopti saci cu cele 15.000 de telefoane iPhone.

Politia din China foloseste deasemenea drone cu camere de inalta rezolutie pentru a descoperi contrabandistii, iar asa a reusit sa faca aceasta captura cu adevarat impresionanta. Cate 15.000 de iPhone-uri transportate intr-o singura noapte peste granita folosind un cablu de 200 de metri lungime este ceva ce foarte putine persoane pot reusi sa faca.

“Authorities arrested 26 suspects who used drones to fly two 200-meter (660-feet) cables between Hong Kong and the mainland to transport refurbished iPhones with a total value of 500 million yuan [in a] crackdown by Shenzhen and Hong Kong customs.”

China si Hong Kong sunt depaspartite doar de un drum si putina apa, asa ca acele cabluri de 200 de metri lungime au facut lucrurile mult mai simple decat in mod normal. China si Hong Kong sunt legate prin zone urbane extrem de populate si intens circulate, asa ca pentru multi este si foarte usor sa faca actiuni de contrabanda cu orice fel de produse.

2 COMENTARII