WhatsApp: Asa iti SPIONEZI Piretenii din Aplicatie

WHatsApp are acum un sistem care permite spionarea prietenilor din aplicatiile pentru iPhone si Android, el putandu-ti spune cand acestia sunt online.

WhatsApp SPIONEZI Piretenii chatwatch

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, iar aplicatiile pentru iPhone si Android le permit utilizatorilor sa vada cand prietenii lor citesc mesajele care le sunt trimise, dar nu si cand sunt online. Desi Facebook Messenger are o asemenea functie, cei de la Facebook nu au implementat ceva similar in WhatsApp, insa o aplicatie noua numita Chatwatch ofera posibilitatea de a vedea care dintre prietenii nostru sunt in aplicatie si cat de des o folosesc.

WhatsApp poate avea generata o estimare a momentelor din zi in care prietenii nostri sunt activi in aplicatie, multumita Chatwatch, iar aplicatia poate chiar sa ne spuna si cand doua contacte discuta unele cu altele. Cum face Chatwatch aceasta monitorizare pentru WhatsApp nu stie nimeni, insa functionalitatea este disponibila chiar si daca dezactivam functia care arata cand ne-am logat ultima oara in aplicatie, deci protectie impotriva sa nu exista.

WhatsApp – cum iti spionezi prietenii din aplicatie

WhatsApp spionat prieteni Chatwatch

WhatsApp genereaza foarte mult interes din partea unor servicii de acest gen, iar Chatwatch a inceput sa devina extrem de populara dupa lansare, chiar daca afiseaza primele informatii abia la 24 de ore dupa activare pentru un cont. Serviciul nu este totusi pe placul celor de la WhatsApp, asa ca aplicatia Chatwatch pentru iPhone a fost scoasa din AppStore, insa ea este in continuare disponibila in Google Play pentru utilizatorii de telefoane Android.

“Use Chatwatch to monitor your friends, family or employees’ Whatsapp online/offline activity. Even when their “Last Seen” is hidden. Find out when they went to bed, how long they slept… Even compare chat patterns between people you know, and we will tell you the probability of them talking to each other during the day, using Artificial Intelligence.”

WhatsApp s-a implicat cel mai probabil in scoaterea Chatwatch din AppStore, iar compania din spatele serviciului spune ca va incepe sa il ofere online pana cand va reusi sa rezolve cu Apple problemele din cauza carora aplicatia a fost retrasa. Chatwatch ofera o metoda foarte utila de a tine evidenta activitatii utilizatorilor WhatsApp, chiar daca abuzeaza intr-o anumita masura de serviciu in sine, dar Facebook a abuzat de utilizatorii sai ani de-a randul fara vreo repercursiune.