Samsung Galaxy Note 8: Android 8 Oreo si Stupiditatea Asteptarii

Samsung Galaxy Note 8 are in sfarsit Android 8 Oreo disponibil pentru clientii care au asteptat o vesnicie lansarea actualizarii din partea Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 Android 8 Oreo Stupiditate

Samsung Galaxy Note 8 a fost lansat in vara anului trecut de catre compania Samsung pentru clientii din lumea intreaga, telefonul ajugand pe piata impreuna cu sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat. In momentul in care Samsung Galaxy Note 8 a fost lansat, Android 8 Oreo era la doar o luna distanta de lansare, iar multi clienti ai Samsung se asteptau ca noua versiune a sistemului de operare sa le fie oferita oficial de catre producator.

Samsung Galaxy Note 8 are abia astazi, in aproape aprilie 2018, disponibila actualizarea pentru Android 8 ore, adica la aproape 8 luni distanta din momentul in care ea a fost lansata de catre compania Google. Samsung a avut nevoie de aproape 8 luni de zile pentru a oferi cea mai recenta versiune a Android pe telefoanele Samsung Galaxy Note 8, cele mai scumpe din oferta sa in momentul in care le-a lansat pe piata pentru clientii interesati.

Samsung Galaxy Note 8 – Android 8 Oreo si stupiditatea asteptarii

Samsung Galaxy Note 8 si situatia in care se afla arata ca Samsung si platforma Android au o problema uriasa, iar ca un exercitiu de imaginatie, ganditi-va daca ati fi cumparat iPhone X si ati fi putut instala iOS 11 abia acum. Separat de faptul ca e stupid ca Samsung Galaxy Note 8 nu a avut Android 8 Oreo pregatit pentru lansare imediat dupa ce Google a publicat versiunea finala, mai stupid e ca a fost nevoie de 8 luni pentru asta.

Samsung Galaxy Note 8 nu e totusi singurul telefon aflat in aceasta situatie, deoarece in cazul Samsung Galaxy S8 a fost nevoie de o perioada similara de timp pentru ca aceasta actualizare sa fie oferita in mod oficial. Da, clientii puteau instala Android 8 Oreo neoficial pe Samsung Galaxy Note 8 cu diverse programe, care desigur ca anulau garantia deoarece software-ul e neautorizat, dar ce spune oare despre Samsung faptul ca telefoanele ei premium nu au cea mai recenta versiune a Android decat la 8 luni dupa lansare ?