iPhone 11 pune Presiune URIASA pe Partenerii Apple

iPhone 11 pune presiune uriasa pe partenerii companiei Apple, acestia avand probleme foarte mari in 2018 deoarece americanii vor sa lanseze multiple modele.

iPhone 11 Presiune Partenerii Apple

iPhone 11 urmeaza sa fie lansat in cursul acestei toamne de catre compania Apple, insa pune deja presiune serioasa pe unii dintre partenerii Apple, care cauta investitii serioase pentru viitor. Japan Display, unul dintre principalii parteneri Apple care furnizeaza ecrane LCD pentru telefoanele iPhone si tabletele iPad, se grabeste sa gaseasca o finantare de 517 milioane de dolari pentru a produce ecrane OLED, inclusiv pentru iPhone 11 in 2018.

iPhone 11 continua strategia companiei Apple de a adopta ecrane OLED pentru telefoanele sale, iar din doritna de a scapa de compania Samsung pentru cumprarea lor, cei de la Apple cauta sa extinda colaborarea cu Japan Display. Din pacate, japonezii nu pot produce ecrane OLED in cantitatile cerute de catre compania Apple pentru iPhone 11, asa ca sunt in cautarea unor investitori care sa finanteze crearea unor fabrici care sa produca ecrane OLED.

iPhone 11 pune presiune uriasa pe partenerii Apple

iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor fi lansate anul acesta de catre Apple, unul cu ecran de 5.8 inch si unul cu ecran de 6.1 inch, dar ambele vor folosi tehnologia OLED, Samsung urmand a furniza ecranele. Japan Display vrea sa intre in randul furnizorilor de ecrane OLED pentru iPhone 11 si daca va reusi sa isi deschida fabrici suficient de repede, va fi aleasa de Apple, cei de la Sharp fiind deasemenea in cautare de investitii similare in 2018.

“Expecting the U.S. tech company to keep shifting toward OLEDs, the supplier began exploring capital partnerships to obtain the massive funds necessary to invest in producing the advanced tech. However, the iPhone X has proven a flop, and Apple appears to be sticking with LCDs for some models due out this fall, leaving Japan Display in need of working capital to secure inventory and production capacity to supply those screens.”

iPhone 11 va ajunge pe piata impreuna cu iPhone 9, care va avea un ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch, iar Japan Display va produce marea majoritate a acestor componente, seria urmand a avea vanzari mai mari decat ale iPhone 11. Cei de la Apple au pus mare presiune pe producatorii de ecrane OLED cu lansarea iPhone X, iar lansarea iPhone 11 si iPhone 11 Plus va genera probleme si mai mari pentru o piata in care Samsung are un monopol ce pare greu de distrus, chiar si cu investitii mari.

8 COMENTARII

  1. Nu exista concurenta pt samsumg in materie de componente..japan display ???nu cred ca poate sa hraneasca fomistii de la apple..tot samsung ii scoate din incurcatura