iOS 11.3: iata cu cat a SCAZUT Autonomia Bateriei

iOS 11.3 reduce autonomia bateriei pentru telefoanele iPhone, compania Apple reusind sa le ofere clientilor o experienta mai proasta decat in iOS 11.2.6.

 

iOS 11.3 SCAZUT Autonomia Bateriei

iOS 11.3 a fost lansat de catre compania Apple zilele trecute, noua versiune a sistemului de operare fiind comparata in clipul video de mai jos cu iOS 11.2.6 pentru a ni se arata care este autonomia bateriei. Inainte de a trece la rezultate va spun ca in cazul meu autonomia bateriei iOS 11.3 a fluctuat pe parcursul testarii versiunilor beta, penultima dintre versiuni oferindu-mi cea mai buna autonomie pentru iPhone X de pana in prezent.

iOS 11.3 este comparat cu iOS 11.2.6 pe iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 si iPhone 8 pentru a ni se arata in ce fel a evoluat autonomia bateriei, rezultatele fiind interesante pentru utilizatori. Incepem cu iPhone 5S, unde autonomia bateriei iOS 11.3 este mai slaba cu aproximativ 16 minute diferenta fiind de aproape 10%, astfel ca in cazul posesorilor acestui model de telefon nu exista vreo imbunatatire de care sa se bucure.

iOS 11.3 – iata cu cat a scazut autonomia bateriei

iOS 11.3 are parte de aceeasi evolutie proasta si pe iPhone 6, unde autonomia bateriei a scazut cu 15 minute, in comparatie cu iOS 11.2.6 diferenta fiind tot de aproape 10%, deci instalarea actualizarii nu merita facuta. In cazul iPhone 6S autonomia bateriei iOS 11.3 scade cu 21 de minute, diferenta fata de iOS 11.2.6 fiind de aproximativ 15%, compania Apple parand sa fi facut modificari substantiale si proaste pentru clientii cu aceste telefoane mobile.

iOS 11.3 reduce autonomia bateriei iPhone 7 cu 12 minute, deci undeva sub 10 in comparatie cu iOS 11.2.6, acesti clienti Apple avand parte de cea mai mica scadere in autonomie de pana in prezent. iPhone 8 este telefonul cel mai putin afectat dupa instalarea iOS 11.3, autonomia bateriei scazand cu doar 4 minute, iar procentual vorbind, diferenta este insesizabila de catre utilizatori, deci nimeni nu trebuie sa isi faca griji.

iOS 11.3 reduce autonomia bateriei pe aproape toate telefoanele iPhone ale companiei Apple, asa ca ganditi-va serios la ce renuntati daca intentionati sa instalati actualizarea celor de la Apple.