iOS 11.3: Functia care Lipseste de pe Unele iPhone

iOS 11.3 are o functie noua care lipseste de pe unele telefoane iPhone, compania Apple explicand de la bun inceput de ce ea nu este disponibila.

iOS 11.3 Functia Lipseste iPhone

iOS 11.3 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch zilele trecute, o functie foarte importanta fiind implementata de catre companai Apple pentru noi. Mai exact, iOS 11.3 permite vizualizarea de informatii privind “starea de sanatate” a bateriei, utilizatorii putand dezactiva deasemenea sistemul de limitare al performantelor iPhone.

iOS 11.3 aduce aceasta functionalitate pentru aproape toate telefoanele iPhone ale companiei Apple, exceptie facand iPhone 5S, pentru care ea nu exista si nu va exista. Apple a anuntat ca iOS 11.3 afiseaza informatii privind “starea de sanatate” a bateriei doar pentru telefoanele care au performantele limitate, iar iPhone 5S nu se numara printre ele.

Din moment ce iPhone 5S nu are performantele limitate de iOS din cauza “starii de sanatate” a bateriei, este normal ca informatiile privind acestea sa nu fie afisate. In ciuda faptului ca iPhone 5S nu are performantele limitate de catre cei de la Apple prin iOS 11.3, sau alte versiuni, e totusi recomandabil ca bateria sa fie inlocuita de catre utilizatori.

iOS 11.3 poate fi instalat in acest moment pe oricare dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile Apple, iar aici v-am explicat cum dezactivati limitarea performantelor iPhone.