11.3 C
București
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Acasă Facebook Facebook: Functia foarte IMPORTANTA Lansata azi

Facebook: Functia foarte IMPORTANTA Lansata azi

Facebook a lansat o noua functie importanta astazi pentru utilizatorii din lumea intreaga intr-o tentativa de a le recastiga increderea pierduta in ultima luna.

Facebook Functia IMPORTANTA oferita azi

Facebook a lansat astazi o functie foarte importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea venind la mai bine de o saptamana dupa ce compania americana a fost implicata intr-un imens scandal din cauza Cambridge Analytica. Intr-o incercare de a evita probleme similare pe viitor, compania Facebook a lansat astazi o functie noua care le permite utilizatorilor sa controleze mult mai usor aplicatiile care au acces la datele atasate profilului lor.

Facebook a simplificat functionalitatea care permite stergerea aplicatiilor terte care au acces la datele accesate conturilor noastre, acum ele putand fi sterse in grupuri si nu individual, asa cum trebuia facut pana in prezent. Acum compania Facebook le permite utilizatorilor sa steraga simultan mai multe aplicatii terte care au acces la datele disponibile in conturi, astfel ca nu va mai trebui sa ne chinuim cu fiecare aplicatie in parte, o imbunatatire semnificativa.

Facebook si functia foarte importanta lansata azi

Facebook a anuntat saptamana trecuta implementarea unor noi functii care le permit utilizatorilor sa controleze mai usor datele care sunt atasate conturilor lor, iar acum vine o alta imbunatatire majora. Facebook ne permite sa controlam cu o strictete mult mai mare aplicatiile care au acces la datele noastre confidentiale, ceva ce lumea a cerut de foarte multi ani, dar ceva ce Facebook a decis sa ofere abia dupa un imens scandal privind felul in care protejeaza intimitatea utilizatorilor.

“We already show people what apps their accounts are connected to and control what data they’ve permitted those apps to use. In the coming month, we’re going to make these choices more prominent and easier to manage. Now we know what “easier” looks like. We have more to do and will be sharing more when we can.”

Facebook incearca sa faca eforturi pentru a ii multumi pe utilizatorii care s-au simtit tradati de felul in care compania a decis sa protejeze datele lor, insa e greu de spus cata lume se va mai lasa pacalita de aceste tentative tardive de a repara lucrurile. Facebook ofera aceasta noua functie de stergere in masa a aplicatiilor terte pentru toate conturile incepand de astazi, deci daca aveati in plan sa faceti asa ceva, totul a devenit mult mai simplu acum.