iPad 2018: Iata Secretele Descoperite dupa Prima Dezasamblare

iPad 2018 a trecut prin prima dezasamblare, iar acum aflam si secretele care se ascund in spatele noii tablete ieftine lansate pentru mediul educational.

iPad 2018 dezasamblare

iPad 2018 a fost lansata vineri de catre compania Apple pentru clientii din mediul educational si desigur ca a fost dezasamblata, pentru ca asta se intampla cu toate noile produse Apple. Spre dezamagirea multora, iPad 2018 seamana foarte mult cu iPad 2017 in interiorul carcasei, multe dintre componente fiind impartite intre cele doua modele de tablete.

iPad 2018 este foarte greu de reparat, conform celor de la iFixit, ei afirmand ca adezivul folosit in exces de catre compania Apple la asamblare strica procesul de reparatie. Separat de asta, iPad 2018 foloseste acelasi chip A10 Fusion precum in iPhone 7, compania Apple anuntand de la bun inceput ca acesta a fost integrat, deci nu ar trebui sa existe surprize aici.

iPad 2018 vine totusi cu un nou controller Broadcom pentru ecran, care permite folosirea Apple Pencil, iar partea buna este ca ecranul e separat de panoul de sticla care-l protejeaza, deci al doilea poate fi inlocuit separat. Separat de aceste lucruri, iPad 2018 este identica cu modelul lansat in cursul anului 2017, iar asta e normal din moment ce Apple a vrut sa tina costurile la un nivel redus.

iPad 2018 primeste nota 2 din 10 in ceea ce priveste usurinta cu care poate fi reparata, deci este unul dintre produsele care se repara extrem de greu, daca se strica. Singurul avantaj al celor care cumpara iPad 2018 este ca vor plati pentru reparatii mai putin decat cei care deti iPad Pro, dar asta doar pentru ca toate componentele interne sunt mai ieftine.

1 COMENTARIU