Apple a Angajat unui dintre cei mai Importanti Vicepresedinti Google

Apple a angajat unul dintre cei mai imporanti vicepresedinti seniori ai companiei Google pentru a-si imbunatati serviciile pe care le ofera pentru clienti.

Apple Angajat Importanti Vicepresedinti Google

Apple l-a angajat recent pe John Giannandrea, unul dintre cei mai importanti vicepresedinti seniori ai Google, el ocupandu-se de divizia de cautare si inteligenta artificiala. Presedintele Apple, Tim Cook, a anuntat intrarea lui John Giannandrea in echipa Apple printr-un memoriu intern trimis angajatilor, acesta urmand a se ocupa de inteligenta artificiala a Apple.

Giannandrea vine la compania Apple dupa 8 ani petrecuti la Google, el coordonand acolo dezvoltarea motorului de cautare Google Search, dar si a inteligentei artificiale pentru multe produse. Mutarea este una extrem de importanta pentru Apple, care a reusit sa convinga un om de baza al celor de la Google sa vina si sa-i imbunatateasca sistemul de inteligenta artificiala.

Apple a angajat unui dintre cei mai importanti vicepresedinti Google

Giannandrea a avut un rol important in imbunatatirea Gmail si Google Assistant, iar pentru Siri ar putea rezolva marile probleme pe care asistentul pe are acum. Cei de la Apple angajeaza foarte multi ingineri care sa imbunatateasca asistentul personal Siri, iar cu vasta experienta a lui Giannandrea, cei din Cupertino ar putea readuce Siri pe “calea cea buna”.

“Mr. Giannandrea, a 53-year-old native of Scotland known to colleagues as “J.G.,” helped lead the push to integrate A.I. throughout Google’s products, including internet search, Gmail and its own digital assistant, dubbed the Google assistant. John shares our commitment to privacy and our thoughtful approach as we make computers even smarter and more personal.”

Apple incearca prin orice metode sa-si imbunatateasca serviciile oferite pentru clientii din lumea intreaga, iar angajarile de acest gen au menirea de a face totul mai simplu pentru americani. E greu de spus cat va dura pana cand se va face resimtita venirea lui Giannandrea in cadrul Apple, deci vor trece luni bune pana cand serviciile americanilor se vor imbunatati.