YouTube: 4 Persoane au fost IMPUSCATE in Sediul Companiei

YouTube este in centrul atentiei lumii intregi dupa ce 4 persoane au fost impuscate in sediul sau din Californai de catre un youtuber nemultumit de platforma.

YouTube impuscaturi sediu

YouTube a avut sediul in atentia lumii intregi in cursul zilei de ieri, dupa ce o femeie a impuscat trei angajati ai companiei si apoi s-a sinucis, creand panica printre sutele de angajati ai companiei. Nasim Najafi Aghdam, in varsta de 39 de ani, este femeia care a patruns in sediul YouTube si a impuscat trei angajati ai companiei inainte de a se sincide, ea considerandu-se a fi discriminata deoarece website-ul filtra continutul sau in cautari.

YouTube nu i-a rezolvat problema femeii dupa ce aceasta s-a plans prin procedura normala de reclamare a problemelor, iar acum un angajat al companiei este in stare critica, altul in stare grava, iar un al treilea a fost serios ranit. Incidentul a lasat sute de angajati ai YouTube extrem de speriati, acestia fiind evacuati inainte ca politia sa ajunga la campus si sa inceapa investigatiile, insa putini se vor mai simti in siguranta acolo in viitor.

YouTube – 4 persoane au fost impuscate in sediul companiei

YouTube este pentru prima oara tinta unei persoane care este activa in platforma si este nemultumita de modul in care este tratata de catre companie, insa precedentul este unul foarte periculos. Pana acum cei de la YouTube n-au avut probleme nici macar de intensitate mai mica cu youtuberii carora le-au filtrat continutul, insa iata ca oamenii disperati sunt dispusi sa recurga la gesturi necugetate pentru a incerca sa rezolve probleme, aparent, fara rezolvare.

“The person who allegedly shot at least three people at YouTube’s campus on Tuesday afternoon has been identified as Nasim Najafi Aghdam. Police responded to YouTube headquarters in San Bruno, California, around 1 p.m. local time on Tuesday. Approximately 1,100 people work in the complex, which is about 20 miles away from Google’s main campus in Mountain View.”

YouTube isi va intari masurile de siguranta in campus, iar acelasi lucru ar cam trebui sa il faca si alte companii din Silicon Valley, precum Apple, sau Google, care lucreaza deasemenea cu multe persoane care depind de serviciile lor pentru a trai. Pentru a face lucrurile si mai rele, cineva a spart contul Twitter al unui manager YouTube si a distribuit informatii false, iar in final companiile trebuie sa inteleaga cat de puternic este impactul actiunilor lor.