Facebook: Cea mai IMPORTANTA Functie in Ultimul an!

Facebook a lansat in cursul noptii trecute cea mai importanta functie din ultimul an, compania americana oferind noua functionalitate pentru utilizatori in premiera.

Facebook IMPORTANTA Functie an

Facebook a anuntat aseara lansarea celei mai importante functii din ultimul an, compania americana facand schimbari majore in urma scandalului Cambridge Analytica, acesta costand-o increderea unui numar mare de utilizatori. Incercand sa-si mai recastige dintre utilizatorii pierduti, compania Facebook a anuntat noaptea trecuta lansarea unei functii care le arata utilizatorilor informatii privind postarile facute de catre diverse pagini ale publicatiilor mari, sau mici.

Facebook a implementat aceasta functionalitate deocamdata in SUA, insa ea va fi extinsa la nivel global cu siguranta, u nou buton numit About this Post aparand pentru postarile din News Feed-urile utilizatorilor. Apasand acest buton, utilizatorii Facebook vor vedea informatii suplimentare despre pagina care a publicat respectiva postare, astfel ca oamenii vor sti daca trebuie sa aiba incredere in ea si sa partajeze informatia mai departe catre prieteni, sau ar trebui sa o ignore.

Facebook – cea mai importanta functie in ultimul an

Facebook about this post

Facebook le va spune utilizatorilor cine a mai partajat respectiva postare din diverse zone ale tarii, le va spune daca publicatia care a postat acea stire are o pagina creata pe wikipedia si o lista cu alte postari publicate de catre acea pagina. Facebook implementeaza aceasta functionalitate pentru a ii ajuta pe utilizatori sa isi dea seama daca informatiile vin de la o publicatie de incredere, sau de la una care partajeaza informatii false, ceva foarte important pentru anul 2018.

“We’re making it easy for people to view context about an article, including the publisher’s Wikipedia entry, related articles on the same topic, information about how many times the article has been shared on Facebook, where [it has] been shared, as well as an option to follow the publisher’s page.”

Facebook incearca sa le ofere oamenilor cat mai multe informatii despre o anumita publicatie pentru a-i ajuta sa inteleaga daca trebuie sa aiba incredere in ceea ce spune ea si daca ar trebui sa-i partajeze informatiile mai departe. Aceste schimbari Fac parte din initiativa celor de la Facebook de a rezolva problema stirilor false, insa desigur ca e nevoie de mai mult de atat pentru a elimina macar partial, pentru ca e imposibil sa o faci complet, din platforma stirile false.