macOS High Sierra 10.13.5 beta 1 a fost lansat

macOS High Sierra 10.13.5 beta 1

macOS High Sierra 10.13.5 beta 1 a fost lansat a fost lansat de catre compania Apple in aceasta seara, la doar o zi distanta de lansarea iOS 11.4 beta 1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch. macOS High Sierra 10.13.5 beta 1 nu este o actualizare majora pregatita de catre compania Apple, americanii imbunatatind performantele generale si rezolvand diverse probleme de functionare raportate.

In momentul de fata macOS High Sierra 10.13.5 beta 1 poate fi descarcat de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma macOS direct din Mac AppStore, sau centrul dedicat lor in website-ul Apple. Din pacate inca nu a fost lansata si versiunea public beta a sistemului de operare, asa ca utilizatorii obisnuiti vor mai avea de asteptat pentru ea.

Articolul precedentYouTube: 4 Persoane au fost IMPUSCATE in Sediul Companiei
Articolul următorOnePlus 6: OFICIAL, Specificatii Tehnice Confirmate
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.