OnePlus 6: OFICIAL, Specificatii Tehnice Confirmate

OnePlus 6 are in mod oficial confirmate specificatiile tehnice de catre presedintele companiei OnePlus inaintea lansarii, care va avea loc mult mai devreme.

OnePlus 6 Specificatii Tehnice Confirmate

OnePlus 6 are confirmate oficial de catre presedintele companiei OnePlus unele dintre specificatiile tehnice importante pe care le va avea, chinezii avand dorinta de a fi cat mai mult in centrul atentiei tuturor cu noul telefon. Presedintele companiei chinezesti a publicat o postare pe forumul website-ului companiei in care a vorbit despre dorinta ei de a oferi performante de top pentru OnePlus 6, confirmand si specificatiile cheie ale telefonului.

OnePlus 6 are confirmat de catre presedintele OnePlus faptul ca va avea un chip Qualcomm Snapdragon 845 integrat impreuna cu pana la 8 GB RAM si pana la 256 GB spatiu de stocare anul acesta. Versiunile de baza ale OnePlus 6 urmeaza sa aiba minim 6 GB RAM si 64 GB spatiu de stocare, deci in versiunile de top vor fi regasite specificatiile de mai sus, iar ele nu vor fi chiar atat de ieftine precum isi imagineaza unii dintre fanii companiei.

OnePlus 6 – are in mod oficial specificatii tehnice confirmate

OnePlus 6 a avut aceste specificatii zvonite deja de catre diversi leakeri, asa ca nimeni nu poate fi uimit de faptul ca telefonul va veni cu noul chip de ultima generatie lansat de catre compania Qualcomm. OnePlus 6 vine cu specificatii de top, insa asta va aduce si un pret pe masura pentru noul telefon premium, modelele de anul acesta urmand a fi cele mai scumpe din intreaga istorie a companiei, spre uimirea multora dintre fanii care se asteptau la preturi mai mici.

“To create this higher standard, we start with the best hardware: the Qualcomm® Snapdragon™ 845 paired with up to 8GB of RAM and 256GB of storage. Choosing the best hardware is the easy part, the real challenge is in making the best hardware perform in ways that adds value to the experience of the user.”

OnePlus 6 urmeaza sa fie lansat si mai devreme anul acesta, o versiune speciala pentru filmul Avengers: Infinity War fiind creata de catre compania chinezeasca, deci lansarea ar trebui sa aiba loc undeva in cursul lunii mai. Desigur ca OnePlus 6 va fi prezentat intai intr-o conferinta speciala de catre chinezi, iar acolo vom afla mai multe informatii despre telefon, asa ca ramane sa vedem ce alte informatii oficiale vor mai aparea intre timp de la OnePlus.