DOOGEE MIX 4: Telefonul Android cu Ecran fara Margini, care nu e Clona iPhone X

DOOGEE MIX 4 este primul telefon Android al carui ecran nu are margini, dar care nici nu are decupaj si nu copiaza iPhone X pentru a oferi acest nou design.

DOOGEE MIX 4 telefon ecran margini iphone x

DOOGEE MIX 4 este un nou telefon Android produs in China, iar dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos, vorbim despre un telefon care are un ecran fara margini. Partea interesanta este ca spre deosebire de alte telefoane Android similare, acesta nu copiaza iPhone X cu un decupaj in ecran, ci are o grosime mai mare pentru a ascunde componentele.

DOOGEE MIX 4 este o idee foarte interesanta, care are menirea de a aduce lumii telefoane care afiseaza imagini de la un colt al altuia al carcasei, fara vreo intrerupere. In contrast cu iPhone X nu are decupaj, insa in contrast cu telefoanele Xiaomi, DOOGEE MIX 4 nu are nici o margine inferioara groasa, el avand totusi o carcasa cu grosime de 11mm.

DOOGEE MIX 4 – telefonul Android cu ecran fara margini, care nu e clona iPhone X

DOOGEE MIX 4 nu are nici o camera frontala vizibila din prima, difuzorul, senzorii frontali si camera frontala fiind ascunsi in spatele unui mecanism cu slide, foarte interesant. Practic, ecranul e cumva detasat de carcasa principala intr-o structura proprie, iar printr-o glisare de sus in jos, sunt afisati toti acesti senzori, inclusiv camera frontala, ideea in sine fiind foarte interesanta.

DOOGEE MIX 4 are un ecran care acopera 97% din panoul frontal, iar cititorul de amprente este deasemenea ascuns sub ecran, asa ca nu va trebui cautat prin carcasa. Din punctul meu de vedere, DOOGEE MIX 4 este o idee foarte buna, care poate fi imbunatatita de companii ca Apple si Samsung, pentru a elimina necesitatea separarii ecranului de carcasa, dar telefoanele gigantilor nu vor costa 300 de dolari, precum DOOGEE MIX 4.

14 COMENTARII

  1. Nu, într-adevăr… “Sunt prea “sărac” să-mi cumpăr un lucru ieftin” Chinezismele sunt pentru ăștia ca tine care își fac păreri din auzite și care sunt bogați în imaginar.
    Eu prefer lucrurile japoneze, coreene (de sud), americane, europene.

  2. Astia cu bani isi permit sa isi faca pareri obiective..dar nu ai cum sa intelegi..fol note 5 ala in continuare si mai spune-ne de s10. Nici nu e de mirare ca te dor ochii ai nu mai stii care este realitatea dupa atatia ani cu kktu ala de amoled

  3. Ceea ce a scos Apple in toamna, mai exact iPhone 8+, pare ca e din secolul trecut pe lângă asta. Asta zici ca e din alta era.. E ca un topor ruginit vs un bisturiu.

    Apple e cea mai inovativa companie? ?
    Poate doar cea mai supracotata..

  4. “am avut un android, nu al meu personal in 2016.”
    Asa iti faci tu pareri personale? :))) Folosind tableta altuia in 2016? ? Mare bogatan esti tu ???

  5. pai e de ajuns sa folosesc ….e ca si cum ai folosi un iphone 2G acuma..tu nu ai vedea diferenta in display , al ppi? sunt chestii ce iti sar in ochi cand esti obisnuit cu ce este mai bun si optimizat…

  6. Bine ca se poate… la altii. Poate o sa se poata si la Apple acum, ca au inceput sa angajeze minti mult mai luminate de la Google.

  7. Esti fanboy apple si vorbesti de rezolutie ? Iphone 7 si 8 au abea ecran de 720p in timp ce s7 are ecran 1440p. Mereu cand intru pe site-ul asta te vad pe tine comentand aiurea la orice postare. Doar brand-ul e de apple, sunt inferiori in orice mod.