Prima Pagina Android DOOGEE MIX 4: Telefonul Android cu Ecran fara Margini, care nu e...

DOOGEE MIX 4: Telefonul Android cu Ecran fara Margini, care nu e Clona iPhone X

DOOGEE MIX 4 este primul telefon Android al carui ecran nu are margini, dar care nici nu are decupaj si nu copiaza iPhone X pentru a oferi acest nou design.

14

DOOGEE MIX 4 telefon ecran margini iphone x

DOOGEE MIX 4 este un nou telefon Android produs in China, iar dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos, vorbim despre un telefon care are un ecran fara margini. Partea interesanta este ca spre deosebire de alte telefoane Android similare, acesta nu copiaza iPhone X cu un decupaj in ecran, ci are o grosime mai mare pentru a ascunde componentele.

DOOGEE MIX 4 este o idee foarte interesanta, care are menirea de a aduce lumii telefoane care afiseaza imagini de la un colt al altuia al carcasei, fara vreo intrerupere. In contrast cu iPhone X nu are decupaj, insa in contrast cu telefoanele Xiaomi, DOOGEE MIX 4 nu are nici o margine inferioara groasa, el avand totusi o carcasa cu grosime de 11mm.

DOOGEE MIX 4 – telefonul Android cu ecran fara margini, care nu e clona iPhone X

DOOGEE MIX 4 nu are nici o camera frontala vizibila din prima, difuzorul, senzorii frontali si camera frontala fiind ascunsi in spatele unui mecanism cu slide, foarte interesant. Practic, ecranul e cumva detasat de carcasa principala intr-o structura proprie, iar printr-o glisare de sus in jos, sunt afisati toti acesti senzori, inclusiv camera frontala, ideea in sine fiind foarte interesanta.

DOOGEE MIX 4 are un ecran care acopera 97% din panoul frontal, iar cititorul de amprente este deasemenea ascuns sub ecran, asa ca nu va trebui cautat prin carcasa. Din punctul meu de vedere, DOOGEE MIX 4 este o idee foarte buna, care poate fi imbunatatita de companii ca Apple si Samsung, pentru a elimina necesitatea separarii ecranului de carcasa, dar telefoanele gigantilor nu vor costa 300 de dolari, precum DOOGEE MIX 4.