Facebook: Functia Noua Nascuta din Inselarea Increderii Utilizatorilor

Facebook a confirmat lansarea unei noi functii care ia nastere din inselarea increderii utilizatorilor in decursul catorva ani, fara a dezalui actiunile.

Facebook Functia Nascuta Inselarea Incredere Utilizatori

Facebook a anuntat astazi ca va lansa o functie care ia nastere din inselarea increderii utilizatorilor, compania americana luand decizia de a oferi functia in urma scandalului iscat in cursul noptii trecute. Mai exact, v-am spus deja ca Facebook a sters mesajele utilizatorilor din inbox-urile Facebook Messenger, doar cele trimise de catre echipa de conducere disparand, indiferent ce durata au avut, iar functia aceasta va fi lansata public.

Facebook le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a sterge mesaje atat din conturile lor, cat si din conturile persoanelor cu care comunica prin Facebook Messenger, totul fiind o premiera foarte interesanta. Facebook i-a permis deja aplicatiei WhatsApp sa ofere posibilitatea de a sterge permanent mesajele trimise de catre utilizatori, iar acum vrea sa ofere acelasi lucru pentru Facebook Messenger, dar probabil pentru ca a sters in prealabil mesajele unor persoane.

Facebook – functia noua nascuta din inselarea increderii utilizatorilor

Facebook nu a oferit si detalii cu privire la aceasta functionalitate pe care intentioneaza sa o implementeze, asa ca din pacate nu stim cum anume va functiona ea, insa cel mai probabil mesajele vor disparea complet de peste tot. Desigur ca e posibil ca Facebook sa permita stergerea mesajelor la o perioada de timp dupa publicare si e foarte posibil ca in locul mesajelor sterse sa fie afisat un text care spune ca respectivul mesaj a fost sters si nu mai este disponibil.

“We have discussed this feature several times. And people using our secret message feature in the encrypted version of Messenger have the ability to set a timer — and have their messages automatically deleted. We will now be making a broader delete message feature available. This may take some time. And until this feature is ready, we will no longer be deleting any executives’ messages. We should have done this sooner — and we’re sorry that we did not”.

Facebook a anuntat ca nu va mai sterge mesajele altor utilizatori pana cand functia va fi lansat in mod public pentru toata lumea, dar desigur ca pana acum a sters tot ceea ce a considerat ca nu ar trebui sa fie disponibil pentru oameni. Facebook a vrut sa ascunda urmele unor declaratii nepotrivite facute de catre managerii sai si a reusit in totalitate a faca asta, asa ca acum ofera functia si pentru restul maselor care asteapta firmituri aruncate de catre americani.