OnePlus 6: Imaginea cu o UNITATE REALA arata CLONA Perfecta a iPhone X

OnePlus 6 are o prima unitate reala prezentata intr-o prima imagine care ne confirma faptul ca telefonul va fi o clona perfecta a iPhone X dupa lansare.

OnePlus 6 imagine unitate reala clona iphone x

OnePlus 6 apare astazi pentru prima oara in fata fanilor din lumea intreaga, o imagine cu o unitate reala fiind publicata pentru a ne prezenta cat se poate clar cum urmeaza sa arate viitorul telefon al chinezilor. Vorbim despre o unitate a OnePlus 6 care este acum in proces de testare inaintea lansarii seriei, ea divulgand si o parte dintre noutatile pe care telefonul urmeaza sa le ofere pentru cei care sunt interesati sa il cumpere in curand.

OnePlus 6 are confirmat in aceasta imagine faptul ca va avea un chip Qualcomm Snapdragon 845, ceva ce inclusiv presedintele companiei OnePlus a anuntat zilele trecute, deci nu vorbim despre un secret chiar atat de mare. OnePlus 6 va avea noul chip Snapdragon 845 cu 4 nuclee tactate la frecventa de 1766 MHz si 4 nuclee tactate la frecventa de 2803 MHz, iar asa ar putea oferi performante mai bune decat iPhone X, sau Samsung Galaxy S9.

OnePlus 6 – prima unitate reala apare intr-o imagine

OnePlus 6 unitate reala imagine

OnePlus 6 are deasemenea prezentat si design-ul complet al panoului frontal, plus modul in care interfata sistemului de operare va afisa informatii in jurul decupajului care a devenit o moda pentru noile telefoane mobile. OnePlus 6 urmeaza sa vina fara margine inferioara pentru ecran, la fel ca iPhone X, singura diferenta intre acest telefon si cel al Apple, cand vine vorba despre design-ul ecranului, este ca decupajul are o dimensiune mult mai mica.

OnePlus 6 este o copie foarte reusita a iPhone X, din punct de vedere al panoului frontal, iar daca decupajul ar fi fost mai mare, atunci telefonul chinezilor ar fi fost o clona foarte buna pentru iPhone X si ar fi putut pacali multa lume. OnePlus 6 urmeaza sa fie lansat de catre compania chinezeasca mai devreme decat de obicei, cele mai recente zvonuri sugerand faptul ca telefonul ar putea fi pus in vanzare impreuna cu lansarea filmului Avengers: Infinity War, adica pana la finalul lunii aprilie.

19 COMENTARII

  1. logic…exista viata si dupa viata …iphone X nu are suflet, nu este o fiinta…deci nu are viata…daca ai fi avut iphoneX clar ai fi vazut ca ala are aceleasi margini…si nu arata ca acest OP6 cu margine jos de kkt precum huawei p20 si altele

  2. Cu ce e simetric? Știi oricând cum e orientat pe verticala pentru că bretonul ăla oribil din partea de sus nu are nicio simetrie cu partea de jos.

  3. are toate marginile egale…bretonul nu are treaba, este centrul sa iti dai seama cum sa tii telefonul…fara el ar fi o lipsa de orientare…dar nah …shhh, lasa oamenii mari sa gandeasca cum se face un telefon…tu gafaie acolo pt o paine si fugi la mamica

  4. Tocmai că bretonul este elementul care strică simetria pe verticală. Un smartphone simetric este S8 sau S8+