Cele mai Periculoase Carcase pentru Telefoane iPhone (VIDEO)

Cele mai periculoase carcase pentru iPhone sunt prezentate pentru a ne arata cum ai puea sa te protejezi la nevoie, sau cum ai putea obtine functii neasteptate.

Periculoase Carcase Telefoane iPhone

Daca ai un iPhone si esti in cautarea unei carcase neobisnuite, care sa ii sperie totusi pe cei care ar dori sa iti faca rau, atunci poate ca vei invata ceva din clipul de mai jos. In el vei vedea cateva dintre cele mai periculoase carcase pentru iPhone create vreodata, unele pentru autoaparare, altele periculoase doar din cauza materialelor folosite la fabricatie.

In primu rand vorbim despre carcase pentru iPhone care au montate un sistem cu electrosocuri, acestea putand tine departe foarte multe persoane care ar vrea sa ne faca rau. Pentru cei care au nevoie de mai mult, exista carcase care au o lama de cutit integrata, sau carcasa cu monturi de fier, ambele fiind extrem de periculoase, ba chiar interzise in multe tari.

Cele mai periculoase carcase pentru telefoane iPhone

Daca tot vorbim despre ceva interzis, putem aduce in discutie si carcasa pentru iPhone care seamana cu un pistol, o persoana fiind retinuta de politie intr-un aeroport din cauza uneia de acest gen. In final avem o carcasa cu sclipici, care este foarte periculoasa deoarece substanta folosita in recipientul sclipitor poate genera arsuri foarte grave pe piele.

Alte carcase mai putin periculoase permit aprinderea tigarilor deoarece au integrate brichete pe baza de gaz, sau curent electric, ele putand fi luate chiar si in avioane, in unele cazuri. Desigur ca pentru a cumpara o carcasa de acest gen nu este chiar atat de ieftina, insa cel mai important, multe sunt ilegale in cam toate tarile de pe glob, inclusiv cele in care sunt produse.