Google Chrome: Functia Noua pentru Windows si Mac

Google Chrome este intr-o constanta schimbare, iar o functie noua si interesanta a fost implementata pentru Windows, Mac si Chrome OS de catre cei de la Google.

Google Chrome Functia Noua Windows Mac

Google Chrome, cel mai folosit browser din lumea intreaga, are implementat ceva nou pentru Windows, Mac si Chrome OS, noutatile fiind descoperite in cursul zilelor trecute pentru utilizatorii din lumea intreaga. Mai exact, unii dintre cei care folosesc Google Chrome pe Windows, Mac si Chrome OS au incepand de zilele trecute noi scurtaturi disponibile pentru a publica emoji.

Google Chrome implementeaza practic pe calculatoare un meniu nou care permite vizualizarea unor seturi de caractere emoji dintre care putem alege pentru a folosi in texte. O combinatie de taste permite activarea acestui meniu de caractere emoji in Google Chrome pe Windows, Mac si Chrome OS, insa inainte de asta, el trebuie activat de utilizatori.

Google stie cat de multi utilizatori ai Google Chrome folosesc caractere emoji in viata de zi cu zi, iar asa le simplifica viata prin afisarea celor mai populare intr-un meniu separat. In momentul de fata, versiunea beta a Google Chrome cu numarul 67 are aeasta functionalitate implementata, ea putand fi activata din meniul accesibil la aceasta adresa chrome://flags/#enable-emoji-context-menu.

“Emoji Context Menu. Enables the Emoji picker item in context menus for editable text areas. – Mac, Windows, Linux, Chrome OS.”

Google Chrome are aceasta functie testata in versiunea 67 dedicata dezvoltatorilor, insa e foarte posibil ca ea sa fie oferita in versiunea 66, care va fi cel mai probabil lansata in urmatoarele saptamani. Google Chrome are in mod constant testate diverse functii de catre compania Google in format beta, majoritatea dintre ele ajungand rapid la utilizatorii obisnuiti.

1 COMENTARIU