WhatsApp: Cum Activezi cea mai TARE Functie Acum!

WhatsApp poate avea o noua functie foarte tare activata chiar acum de catre utilizatorii interesati sa beneficieze de o experienta complet noua pentru aplicatie.

WhatsApp dark mode iPhone

WhatsApp este cea mai folosita platforma de mesagerie de pe planeta, peste 1.3 miliarde de persoane care folosesc telefoane iPhone, Android, si nu numai, accesand zilnic platforma pentru a discuta cu diversi prieteni din lumea intreaga. Desi WhatsApp este foarte populara si folosita, aplicatia nu are deocamdata un dark mode integrat de catre compania americana, insa multumita unui nou tweak pentru iPhone, oricine poate implementa aceasta functie.

WhatsApp poate avea o tema intunecata implementata multumita tweak-ului WhatsApp Dark Mode, lansat in Cydia chiar zilele trecute, el putand fi instalat pe orice iPhone care are jailbreak deja facut. Vorbim despre un tweak care modifica toata interfata WhatsApp si o face in totalitate neagra, deci veti avea o experienta complet diferita de a folosi aplicatia in viata de zi cu zi, o tema de acest gen fiind si mai linistitoare pentru ochii vostri.

WhatsApp – cum activezi cea mai tare functie acum!

WhatsApp poate fi modificata cu acest tweak WhatsApp Dark Mode prin instalarea sa pe telefoanele iPhone cu jailbreak direct din repo-ul https://cydia.tapsharp.com/ al Cydia, chiar in acest moment. Pentru Android exista in Google Play diverse teme care permit modificarea interfetei aplicatiei WhatsApp pentru a implementa un dark mode similar, iar in iPhone exista si o alta optiune de a avea parte de o experienta oarecum similara, folosind functia Invert Colors, Inversare Culori.

WhatsApp va avea implementat un dark mode natural cu ajutorul acestui nou tweak, in timp ce functia Inversare Culori din iPhone va afisa anumit continut in culor nenaturale, asa ca daca aveti jailbreak, e recomandabil sa va folositi de el. Daca nu aveti jailbreak, atunci nu aveti vreo solutie de a implementa un dark mode natural pentru aplicatia WhatsApp, asa ca singura solutie e sa va folositi de sistemul de inversare a culorilor, dar trebuie sa suportati elementele care vor avea culori stridente.