iPhone: Apple Negociaza Cumpararea unui nou Tip de Ecrane

Apple a intrat intr-o negociere pentru a cumpara un nou tip de ecrane pentru iPhone si alte produse importante din oferta sa, ele urmand a fi folosite in anii urmatori.

iPhone Apple Negociaza Cumpararea Tip Ecrane

Apple este in momentul de fata in proces de negociere pentru cumpararea unor noi tipuri de ecrane pe care vrea sa le foloseasca in viitoare modele ale iPhone, ele fiind in acest moment in proces de dezvoltare. Mai exact, vobim despre noi ecrane micro LED pe care compania Apple vrea sa le foloseasca in iPhone in anii urmatori, insa separat de telefoane, cei de la Apple vor sa le integreze inclusiv in Apple Watch, sau chiar noi modele de Mac-uri.

Saptamana aceasta au aparut primele informatii care sugerau faptul ca Apple vrea sa foloseasca ecrane micro LED pentru o gama foarte variata de produse in anii urmatori, iar acum aflam ca si negociaza cumpararea lor. Apple incearca de cativa ani sa dezvolte ecrane micro LED pentru produsele sale, iar acum aflam ca a intrat in negocieri cu doua companii numita PlayNitride si Vertical Laser pentru a cumpara ecrane micro LED de la ele.

iPhone – Apple negociaza cumpararea unui nou tip de ecrane

Vertical Laser este o companie infiintata chiar anul trecut si produce camere similare celor TrueDepth, plus un nou tip de material care poate fi utilizat in viitor in fabricarea de ecrane micro LED pentru diverse produse. PlayNitride este o companie mult mai veche, iar din moment ce Apple discuta cu ele, atunci este foarte clar ca vorbim despre parteneri de incredere si de viitor pe care americanii se pot baza pentru a fabrica aceste tipuri de ecrane.

„Apple reportedly is preliminary talks with PlayNitride over cooperation in the micro LED segment. PlayNitride will produce micro LEDs, display modules and panels. Vertical will produce VCSEL (vertical-cavity surface-emitting laser) and LED epitaxial wafers.”

Interesul Apple pentru aceste noi tipuri de ecrane micro LED este foarte interesant, insa ele ofera luminozitate, acuratetea culorilor si consum de energie mai mic decat ecranele OLED folosite in iPhone X. In aceasta idee, facand trecerea la ecranele micro LED, cei de la Apple ar putea oferi o experienta si mai buna pentru clienti, chiar daca tehnologia este deocamdata destul de departe de a fi pregatita pentru a fi oferita in produse comerciale.

Articolul precedenteMAG: Galaxy S8 la PRET REDUS cu 1400 de LEI
Articolul următorApple Anunta cand va Lansa noul Mac Pro Modular
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.