Prima Pagina Huawei Huawei Mate 20 DOBOARA Recordurile de Performante in Primul Test

Huawei Mate 20 DOBOARA Recordurile de Performante in Primul Test

Huawei Mate 20 apare intr-un prim test de performante si doboara toate recordurile stabilite pana acum de catre telefoanele mobile iPhone si Android lansate.

Huawei Mate 20 DOBOARA Recorduri Performante Test

Huawei Mate 20, cel mai probabil un prototip al viitorului telefon, apare astazi intr-un prim test de performante care sugereaza faptul ca viitorul telefon va uimi cu procesorul Kirin 980, care ar fi pregatit pentru el. Acest prototip al Huawei Mate 20 a fost testat folosind aplicatia de benchmarking AnTuTu si, dupa cum puteti observa, a reusit sa obtina in scor de 356918 puncte, cu aproximativ 100.000 de puncte mai mult decat orice alt telefon.

Huawei Mate 20 ar trebui sa fie lansat cu un nou chip Kirin 980, pe care cei de la Huawei il au acum in dezvoltare, iar performantele acestuia sunt cu adevarat uimitoare, daca dispozitivul din test este intr-adevar acest model de telefon. Huawei Mate 20 va fi lansat in toamna, deci pana atunci vom vede acu siguranta si alte dovezi ale puterii procesorului sau, deci e posibil ca acum sa vedem doar o dovada a ceea ce ar putea oferi procesorul, dar nu neaparat ceea ce va oferi.

Huawei Mate 20 doboara recordurile de performante in primul test

Huawei Mate 20 record performante 1

Huawei Mate 20 ar putea avea un chip Kirin 980 care va oferi putere de procesare foarte mare, insa e posibil ca in ideea de a oferi si o autonomie buna, performantele finale sa fie totusi mai mici decat ceea ce vedem acum. Huawei Mate 20 este la foarte mare distanta de lansare si foarte multe se pot schimba pana atunci, insa ceea ce vedem acum sugereaza ca Huawei vrea sa lupte in continuare cu Apple pentru suprematie in segmentul performantelor telefoanelor.

Huawei Mate 20 urmeaza cu siguranta sa vina cu macar o camera tripla din partea companiei Huawei, insa unele zvonuri spun ca el ar putea avea inclusiv doua chip-uri separate pentru inteligenta artificiala. Pana in momentul lansarii Huawei Mate 20 vom afla toate detaliile importante privind telefonul, iar lucrurile se anunta a fi extrem de interesante in ceea ce priveste viitoarea serie pe care compania chinezeasca o va produce.

 • Srb Srb

  Deja note 9 este depasit de pe acum

 • cosmin

  Cea mai proasta experienta in viata este samsung S9 mult sub one plus 5 T care este un super telefon . Am revenit la iphone 8 fix dupa 2 zile de samsung.

 • alex

  Daca nu vine si cu ,,bretonel” probabil va avea ceva succes la lume!

 • Bogdan

  Abia astept sa apare v7 si pe iPhone. Sunt tare curios cat scoate

 • P.P

  Ce nebunie era cand a aparut Iphone X. Fanaticii ziceau ca va da fum tuturor ani de zile, iar in momentul de fata Apple este depasitde mai toata lumea.

 • Srb Srb

  wow bine ca nu compari iphoneX aparut in 2017 cu un alt telefon ce apare in 2030 ce RUPE X
  Plus ca nici nu este oficial momentan…deci logica de ..

 • George89

  Nu are nicio logica comentariul tau ….toti sunt sub 5T la performante

 • Lucian84

  Mi-ar fi Rușine sa spun ca am cel mai scump telefon premium de serie care a avut Supremație câteva luni (in performante și nu numai !! ) desi unii sunt foarte mândrii, ca și cum ar fii mândri ca își pot satisface femeia 10 min (pentru ei este o performanța) iPhone x a fost un eșec din toate punctele de vedere: design nu foarte schimbat (materiale, ecran, breton) performante bunicele dar de scurta durata, preț foarte mare, iOS din ce in ce mai slab !!! Este doar părerea mea și trebuie luată ca atare !

 • doring

  Știți ce e curios? Faptul ca majoritatea au copiat bretonul.. dar nu au reușit după aproape un an sa copieze faceid. Nici un producător de telefoane, nici măcar marele Samsung nu au reușit sa copieze aceasta deblocare faciala.

 • George89

  De acord faptul ca toti au copiat acea uratenie , dar unii au facut o mai bn ca Apple
  In rest ai dat o in bara , tr ca toti sa aiba Face ID , chiar daca au decupaj ??? NU , nu tr ….Samsung sa axat pe altceva , daca toti vroiau Face ID aveau pana acum , pt ca nu e f greu de introdus ….Face ID ca tehnologie nu e complexa de loc
  Mai gandeste si tu putin

 • doring

  Nu e complexa??? Aberezi. Dacă nu era complexa deja exista in majoritatea chinezăriilor. Așa ca mai gândește-te tu un pic

 • Vlad12

  Ce treabă are Samsung cu face ID? De ce trebuie 100% ca Samsung sa implementeze deblocarea faciala ca Apple? Unde scrie că face ID este mai utilă fata de amprentă? Sigur că face ID este ceva nou, diferit dar nu înseamnă că este și mai bun, și nu mă refer la securitate deoarece amprenta sau face ID sunt la fel de sigure, deci “marele Samsung” nu are nevoie sa implementeze respectiva tehnologie, nu?

 • George89

  1. Nu toti vor Face ID
  2. Chip miniaturizat Microsoft + senzori 3D + soft …..al dracului de complexa , stii ca decupajul Apple e pt ca nu au putut baga componentele sub display nu???
  3. Aberezi la greu

 • Viorel Predatorul

  Păi așa compari tu: camera de smartphone din 2018 vs camera dslr din 1990.

 • Viorel Predatorul

  Ai perfectă dreptate!

 • Viorel Predatorul

  Câinele moare de drum lung și Brs Brs de grija altora ..
  Tu vezi-ți de bretonelul tău că e deja depășit de cum a fost scos din cutie.

 • Srb Srb

  ramai cu problemele tale acolo ca nu ne intereseaza

 • Srb Srb

  aici se compara smartphone cu smartphone, iar tu zici de o comparatie de a mea dintre un smartphone ce are si o camera, cu un aparat ce reprezinta doar un singur lucru

 • Ismail30

  Clar nu pot copia face id!!!
  In rest iPhone x rămâne un telefon urat , dar concurenta nu oferă încă ceva mai bun!
  Rămân la iPhone 8 plus și 7 pana apare ceva pe gustul meu.

 • George89

  Aberezi , producatorii pot avea Face ID daca vor pt ca nu e facut din componente exclusiviste rare , implicit greu de produs , nu trebuie sa faci un soft dumnezeies si mai ales nici nu tr sa investesti ceva ….oricum nici nu se merita , Face ID nu are niciun avantaj in fata celorlalte metode de deblocare , lucru concret dovedit , laa secutitate toate sunt praf ….deci de ce sa introduci asa ceva ?
  Concurenta intodeauna ofera ceva nu numai mult mai bun decat Apple , dar intodeauna superior Apple (display , camera , design , acum si procesor, performante + evoluție permanenta si chestii inovative )
  Aegumenteaza de ce ceilalti nu pot copia Face ID (nici nu se merita in situatia de fata )

 • Marcuss07

  Deblocare faciala are și Samsung s8, și funcționeaza chiar bine

 • Vlad12

  Da, dar îl deblochezi cu o poză, una este deblocare faciala 2D(gen s8) și 3D(iPhone X).