Huawei Mate 20 DOBOARA Recordurile de Performante in Primul Test

Huawei Mate 20 apare intr-un prim test de performante si doboara toate recordurile stabilite pana acum de catre telefoanele mobile iPhone si Android lansate.

Huawei Mate 20 DOBOARA Recorduri Performante Test

Huawei Mate 20, cel mai probabil un prototip al viitorului telefon, apare astazi intr-un prim test de performante care sugereaza faptul ca viitorul telefon va uimi cu procesorul Kirin 980, care ar fi pregatit pentru el. Acest prototip al Huawei Mate 20 a fost testat folosind aplicatia de benchmarking AnTuTu si, dupa cum puteti observa, a reusit sa obtina in scor de 356918 puncte, cu aproximativ 100.000 de puncte mai mult decat orice alt telefon.

Huawei Mate 20 ar trebui sa fie lansat cu un nou chip Kirin 980, pe care cei de la Huawei il au acum in dezvoltare, iar performantele acestuia sunt cu adevarat uimitoare, daca dispozitivul din test este intr-adevar acest model de telefon. Huawei Mate 20 va fi lansat in toamna, deci pana atunci vom vede acu siguranta si alte dovezi ale puterii procesorului sau, deci e posibil ca acum sa vedem doar o dovada a ceea ce ar putea oferi procesorul, dar nu neaparat ceea ce va oferi.

Huawei Mate 20 doboara recordurile de performante in primul test

Huawei Mate 20 record performante 1

Huawei Mate 20 ar putea avea un chip Kirin 980 care va oferi putere de procesare foarte mare, insa e posibil ca in ideea de a oferi si o autonomie buna, performantele finale sa fie totusi mai mici decat ceea ce vedem acum. Huawei Mate 20 este la foarte mare distanta de lansare si foarte multe se pot schimba pana atunci, insa ceea ce vedem acum sugereaza ca Huawei vrea sa lupte in continuare cu Apple pentru suprematie in segmentul performantelor telefoanelor.

Huawei Mate 20 urmeaza cu siguranta sa vina cu macar o camera tripla din partea companiei Huawei, insa unele zvonuri spun ca el ar putea avea inclusiv doua chip-uri separate pentru inteligenta artificiala. Pana in momentul lansarii Huawei Mate 20 vom afla toate detaliile importante privind telefonul, iar lucrurile se anunta a fi extrem de interesante in ceea ce priveste viitoarea serie pe care compania chinezeasca o va produce.

22 COMENTARII

  1. Cea mai proasta experienta in viata este samsung S9 mult sub one plus 5 T care este un super telefon . Am revenit la iphone 8 fix dupa 2 zile de samsung.

  2. Ce nebunie era cand a aparut Iphone X. Fanaticii ziceau ca va da fum tuturor ani de zile, iar in momentul de fata Apple este depasitde mai toata lumea.

  3. wow bine ca nu compari iphoneX aparut in 2017 cu un alt telefon ce apare in 2030 ce RUPE X
    Plus ca nici nu este oficial momentan…deci logica de ..

  4. Mi-ar fi Rușine sa spun ca am cel mai scump telefon premium de serie care a avut Supremație câteva luni (in performante și nu numai !! ) desi unii sunt foarte mândrii, ca și cum ar fii mândri ca își pot satisface femeia 10 min (pentru ei este o performanța) iPhone x a fost un eșec din toate punctele de vedere: design nu foarte schimbat (materiale, ecran, breton) performante bunicele dar de scurta durata, preț foarte mare, iOS din ce in ce mai slab !!! Este doar părerea mea și trebuie luată ca atare !

  5. Știți ce e curios? Faptul ca majoritatea au copiat bretonul.. dar nu au reușit după aproape un an sa copieze faceid. Nici un producător de telefoane, nici măcar marele Samsung nu au reușit sa copieze aceasta deblocare faciala.

  6. De acord faptul ca toti au copiat acea uratenie , dar unii au facut o mai bn ca Apple
    In rest ai dat o in bara , tr ca toti sa aiba Face ID , chiar daca au decupaj ??? NU , nu tr ….Samsung sa axat pe altceva , daca toti vroiau Face ID aveau pana acum , pt ca nu e f greu de introdus ….Face ID ca tehnologie nu e complexa de loc
    Mai gandeste si tu putin

  7. Nu e complexa??? Aberezi. Dacă nu era complexa deja exista in majoritatea chinezăriilor. Așa ca mai gândește-te tu un pic

  8. Ce treabă are Samsung cu face ID? De ce trebuie 100% ca Samsung sa implementeze deblocarea faciala ca Apple? Unde scrie că face ID este mai utilă fata de amprentă? Sigur că face ID este ceva nou, diferit dar nu înseamnă că este și mai bun, și nu mă refer la securitate deoarece amprenta sau face ID sunt la fel de sigure, deci “marele Samsung” nu are nevoie sa implementeze respectiva tehnologie, nu?

  9. 1. Nu toti vor Face ID
    2. Chip miniaturizat Microsoft + senzori 3D + soft …..al dracului de complexa , stii ca decupajul Apple e pt ca nu au putut baga componentele sub display nu???
    3. Aberezi la greu

  10. Câinele moare de drum lung și Brs Brs de grija altora ..
    Tu vezi-ți de bretonelul tău că e deja depășit de cum a fost scos din cutie.

  11. aici se compara smartphone cu smartphone, iar tu zici de o comparatie de a mea dintre un smartphone ce are si o camera, cu un aparat ce reprezinta doar un singur lucru

  12. Clar nu pot copia face id!!!
    In rest iPhone x rămâne un telefon urat , dar concurenta nu oferă încă ceva mai bun!
    Rămân la iPhone 8 plus și 7 pana apare ceva pe gustul meu.

  13. Aberezi , producatorii pot avea Face ID daca vor pt ca nu e facut din componente exclusiviste rare , implicit greu de produs , nu trebuie sa faci un soft dumnezeies si mai ales nici nu tr sa investesti ceva ….oricum nici nu se merita , Face ID nu are niciun avantaj in fata celorlalte metode de deblocare , lucru concret dovedit , laa secutitate toate sunt praf ….deci de ce sa introduci asa ceva ?
    Concurenta intodeauna ofera ceva nu numai mult mai bun decat Apple , dar intodeauna superior Apple (display , camera , design , acum si procesor, performante + evoluție permanenta si chestii inovative )
    Aegumenteaza de ce ceilalti nu pot copia Face ID (nici nu se merita in situatia de fata )