Huawei Mate 20 DOBOARA Recordurile de Performante in Primul Test

Huawei Mate 20 apare intr-un prim test de performante si doboara toate recordurile stabilite pana acum de catre telefoanele mobile iPhone si Android lansate.

22

Huawei Mate 20 DOBOARA Recorduri Performante Test

Huawei Mate 20, cel mai probabil un prototip al viitorului telefon, apare astazi intr-un prim test de performante care sugereaza faptul ca viitorul telefon va uimi cu procesorul Kirin 980, care ar fi pregatit pentru el. Acest prototip al Huawei Mate 20 a fost testat folosind aplicatia de benchmarking AnTuTu si, dupa cum puteti observa, a reusit sa obtina in scor de 356918 puncte, cu aproximativ 100.000 de puncte mai mult decat orice alt telefon.

Huawei Mate 20 ar trebui sa fie lansat cu un nou chip Kirin 980, pe care cei de la Huawei il au acum in dezvoltare, iar performantele acestuia sunt cu adevarat uimitoare, daca dispozitivul din test este intr-adevar acest model de telefon. Huawei Mate 20 va fi lansat in toamna, deci pana atunci vom vede acu siguranta si alte dovezi ale puterii procesorului sau, deci e posibil ca acum sa vedem doar o dovada a ceea ce ar putea oferi procesorul, dar nu neaparat ceea ce va oferi.

Huawei Mate 20 doboara recordurile de performante in primul test

Huawei Mate 20 record performante 1

Huawei Mate 20 ar putea avea un chip Kirin 980 care va oferi putere de procesare foarte mare, insa e posibil ca in ideea de a oferi si o autonomie buna, performantele finale sa fie totusi mai mici decat ceea ce vedem acum. Huawei Mate 20 este la foarte mare distanta de lansare si foarte multe se pot schimba pana atunci, insa ceea ce vedem acum sugereaza ca Huawei vrea sa lupte in continuare cu Apple pentru suprematie in segmentul performantelor telefoanelor.

Huawei Mate 20 urmeaza cu siguranta sa vina cu macar o camera tripla din partea companiei Huawei, insa unele zvonuri spun ca el ar putea avea inclusiv doua chip-uri separate pentru inteligenta artificiala. Pana in momentul lansarii Huawei Mate 20 vom afla toate detaliile importante privind telefonul, iar lucrurile se anunta a fi extrem de interesante in ceea ce priveste viitoarea serie pe care compania chinezeasca o va produce.