Huawei P20 Pro vs iPhone X: Comparatia Performantelor

Huawei P20 Pro apare intr-un prim test de performante impreuna cu iPhone X pentru a ni se arata care dintre ele este mai rapid in utilizarea zilnica.

Huawei P20 Pro iPhone X Comparatia Performante

Huawei P20 Pro apare astazi intr-un nou test de performante in care este comparat cu iPhone X pentru a ni se arata care este diferenta dintre cele doua telefoane mobile. Huawei P20 Pro este echipat cu un chip Kirin 970, in timp ce iPhone X este echipat cu un chip A11 Bionic, fiecare fiind dezvoltate de catre companiile producatoare.

Huawei P20 Pro are performante mult mai slabe in comparatie cu iPhone X, in testele sintetice, iar acest lucru este perfect vizibil in jocurile mai noi, actualizate pentru telefonul Apple. In cele vechi, Huawei P20 Pro are un avantaj surprinzator in fata iPhone X in rapiditatea cu care deschide jocurile, iar in aplicatiile care incarca interfete web, telefonul Huawei e mai rapid.

Huawei P20 Pro vs iPhone X – comparatia performantelor

Huawei P20 Pro calca in picioare iPhone X cand vine vorba despre multitasking, telefonul companiei chinezesti avand mai multa memorie RAM si fiind capabil sa tina aplicatiile deschise in fundal. iPhone X sufera serios din cauza memoriei RAM insuficiente, astfel ca Huawei P20 Pro poate fi considerat castigatorul acestui test, asa cum s-a intamplat si cu alte telefoane Android.

Huawei P20 Pro este un telefon care are un procesor vechi de mai bine de jumatate de an, insa chiar si asa, reuseste sa intreaca iPhone X, desi in testele sintetice diferenta dintre telefoane este uriasa. Ca sa fiu complet sincer, sunt uimit de cat de bine se descurca Huawei P20 Pro in fata iPhone X si nu pot decat sa sper ca Apple va mai lasa lacomia si va implementa mai mult RAM in telefoanele sale.