iPhone 9: Planul Apple de a Ajunge Samsung in Vanzari

iPhone 9 va fi lansat de catre compania Apple in toamna acestui an pe piata, iar cei din Cupertino au intentia de a isi creste substantial vanzarile in 2018.

iPhone 9 Apple Ajunge Samsung Vanzari

iPhone 9 urmeaza sa fie in centrul strategiei companiei Apple de a isi creste vanzarile in cursul anilor 2018 si 2019, cei din Cupertino avand intentia de a incerca sa ajunga Samsung in vanzarile de telefoane. In aceasta idee, iPhone 9 va fi lansat in 2018 cu un ecran LCD care are diagonala de 6.1 inch, un decupaj in ecran urmand a ascunde o camera TrueDepth, butonul Home fiind eliminat impreuna cu 3D Touch, totul pentru a putea fi vandut la un pret rezonabil.

iPhone 9 este telefonul cu care Apple vrea sa isi creasca serios vanzarile de telefoane, iar asta pentru ca acest model va oferi functii disponibile in iPhone 11, la un pret mult mai mic, mai apropiat de ce vor consumatorii. iPhone X a aratat ca lumea nu e prea dornica sa cumpere telefoane care costa peste 1000 de euro, iar iPhone 8 a fost o palida tentativa de a oferi ceva la un pret decent, Apple parand sa fi invatat multe si aplica lectia pentru iPhone 9.

iPhone 9 – planul Apple de a ajunge Samsung in vanzari

iPhone 9 urmeaza sa insumeze nu mai putin de 50% din totalul telefoanelor noi ale Apple fabricate in anul 2018, deci iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor reprezenta cealalta jumatate a telefoanelor celor din Cupertino. Avand in vedere ca seria iPhone 11 va fi scumpa, iPhone 9 va fi in centrul atentiei clientilor, care vor fi cu siguranta interesati sa cumpere ceva care are unele functii ale modelelor premium, dar la un pret cu mult mai mic decat al acelora.

“However, in order to recoup iPhone X overpriced, dragging down the overall downturn in iPhone sales last year, Apple also aggressively prepared for the second half of this year. Due to the correct pricing strategy, it(iPhone 9) is expected to account for 50% of the total sales of the three new iPhones this year.”

iPhone 9 este gandit ca un telefon care ar fi cu o clasa peste seria iPhone 8, cea care nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, fiind o adevarata dezamagire pentru mai toti fanii Apple, lucru care era totusi de asteptat. Acestea fiind spuse, iPhone 9 urmeaza sa ajunte Apple sa-si creasca vanzarile de telefoane, iar cu jumatate din productie alocata doar acestui model, este clar ca Apple are si asteptari foarte mari de la aceasta noua serie. lipsita de un model Plus.