iPhone 11 va avea Camera Tripla si nu numai

iPhone 11 va fi lansat in toamna de catre compania Apple, insa a fost deja anuntat cu o schimbare majora, o camera tripla fiind pregatita de catre Apple.

iPhone 11 Camera Tripla

iPhone 11 este in aceste momente in proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, iar conform unor informatii aparute in cursul acestei seri, viitorul telefon urmeaz sa fie primul din oferta Apple care va avea o camera tripla. Desi va avea o camera tripla inclusa de catre compania Apple, iPhone 11 urmeaza sa ofere in continuare senzori de 12 megapixeli, deci e putin probabil sa vedem vreo schimbare pentru rezolutia pozelor si filmelor.

iPhone 11 urmeaza sa aiba aceasta camera tripla formata din lentile 6P, cu zoom, probabil, optic de pana la 5X, de peste 2 ori mai mare decat cel pe care-l ofera iPhone X in momentul de fata. Practic, iPhone 11 urmeaza sa ofere ceea ce Huawei P20 Pro are deja integrat de catre compania chinezeasca, iar aici Apple ii va copia pe cei de la Huawei cu noua camera tripla, dar poate ca e normal din moment ce decupajul iPhone X a fost copiat.

iPhone 11 va avea camera tripla si nu numai

iPhone 11 cu o camera tripla ar trebui sa inregistreze poze extraordinar de bune, insa e greu de spus de pe acum ce fel de functii noi urmeaza sa ofere cea de-a treia camera a telefonului. Apple a integrat o camera duala pentru iPhone si a oferit functia Portret care permite inregistrarea de poze cu efect bokeh, insa va fi interesant de vazut ce functie va avea a treia camera a iPhone 11, insa sunt sigur ca in urmatoarele luni vom afla rolul sau.

” … in the second half of next year, a 12-megapixel 3 lens iPhone will be launched. iPhone will be equipped with 3 lens specifications, it is expected to have 12 million pixels 6P anti-shock specifications, and can achieve 5x zoom effect.”

iPhone 11 urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an impreuna cu iPhone 11 Plus, cele doua telefoane urmand a inlocui in totalitate iPhone X, iar primul ar trebui sa fie si cu cel putin 100 de dolari mai ieftin. Desigur ca iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor veni cu multe alte noutati interesante din partea companiei Apple, in fruntea lor stand viitorul chip A12, care va include un nou procesor foarte performant, dar si minim 4 GB RAM pentru a corecta greseala din iPhone X.