WhatsApp: Cum Folosesti Aplicatia in Limba Romana

WhatsApp poate fi folosita in limba romana pe iPhone si Android de catre utilizatorii platformei, iar aceasta modificare o puteti face in cateva secunde pe orice telefon.

WhatsApp Aplicatia Limba Romana

WhatsApp, la fel ca foarte multe aplicatii disponibile pentru iPhone si Android, este disponibila intr-o varietate de limbi de pe planeta pentru a face experienta de utilizare mai buna si mai familiara pentru utilizatori. In aceasta idee, aplicatia WhatsApp este tradusa si in limba romana de catre compania americana, iar orice utilizatori al iPhone si Android poate folosi aplicatia in limba materna cu o simpla modificare facuta in sistemul de operare.

WhatsApp preia pentru interfata limba setata pentru sistemul de operare al telefonului folosit de catre utilizatori, asa ca daca aveti limba romana setata pentru interfata iOS, sau Android, atunci in aplicatie veti vedea totul in limba romana. Daca aveti totusi setata limba engleza, sau oricare alta, pentru interfata sistemului de operare, atunci WhatsApp va afisa totul in acea limba, pana cand veti decide sa reveniti la cea romana pentru telefon.

WhatsApp – cum folosesti aplicatia in limba romana

WhatsApp nu permite setarea diferentiata a limbii de utilizare pentru interfata sa in raport cu limba folosita pentru sistemul de operare, asa ca nu veti avea cum sa faceti setari separate pentru interfata sistemului de operare si cea a aplicatiei. Partea buna este ca WhatsApp preia automat ce setati pentru sistemul de operare, iar modificarile sunt foarte simple si pot fi facute in cateva secunde pentru telefoanele iPhone si Android, daca doriti sa le faceti.

WhatsApp in limba romana poate fi folosita pe iPhone prin alegerea limbii romane din meniul Settings > General > Language and Region > iPhone Language, Configurari > General > Limba si regiune > Limba iPhone. In cazul telefoanelor Android va trebui sa mergeti in Settings > Language and Input > Languages iar acolo alegeti limba romana, in ambele cazuri, aplicatia WhatsApp trebuind inchisa inainte de a face modificarile, pentru ca ele sa isi faca efectul, deci daca dupa modificare nu le vedeti imediat, redeschideti aplicatia in telefoane.