ZTE Iceberg: Telefonul cu DOUA Decupaje care Intrece Limitele Penibilului

ZTE Iceberg ar putea fi primul telefon care are doua decupaje in ecran, compania chinezeasca lucrand in momentul de fata la dezvoltarea produsului pentru lansare.

ZTE Iceberg 2 decupaje

ZTE Iceberg este un telefon mobil la care compania ZTE ar lucra in momentul de fata si care ar avea doua decupaje, unul in partea superioara a ecranului, si unul in cea inferioara. In imaginile de mai jos puteti vedea un concept creat pentru a ilustra ceea ce ZTE dezvolta in momentul de fata, iar ideea in sine intrece limitele penibilului, din pacate.

ZTE este de parere ca lumea vrea nu unul, ci doua decupaje, ca si cum o singura taietura stupida in ecran n-ar fi de ajuns, doua ar creste invidia celor care au ecrane complete. Intr-un decupaj ar urma sa fie ascunsi diversi senzori impreuna cu o camera frontala, insa in cel de-al doilea este integrat un difuzor pentru a ofer sunet stereo clientilor carora le place sa asculte muzica.

ZTE Iceberg este primul telefon cu doua decupaje in ecran

ZTE Iceberg 2 decupaje 1

Desi orice producator normal de telefoane foloseste difuzorul pentru apeluri si pentru a reda sunete in ideea de a crea un efect stereo, cei de la ZTE s-au gandit ca un al doilea decupaj e bun pentru alt difuzor. Nu pot sa imi imaginez cine de la ZTE s-a gandit ca un telefon cu doua decupaje i-ar fi util cuiva, insa este clar ca oamenii se plictisesc serios acolo.

ZTE Iceberg 2 decupaje 2

ZTE nu este unul dintre marii producatori de telefoane mobile, iar daca ne uitam la conceptul de mai sus, este foarte usor de inteles de ce nu au chinezii succes cu produsele. Partea buna sta totusi in faptul ca ZTE a decis sa nu copieze design-ul iPhone X pentru carcasa, dublul decupaj fiind ceva inedit, stupid, prost gandit, dar intr-adevar inedit.