Samsung Galaxy S9: Anuntul IMPORTANT facut azi

Samsung Galaxy S9 are un anunt foarte important facut azi de catre compania Samsung, coreenii uimind cu dezvaluirea care aduce bucurie pentru multi clienti.

Samsung Galaxy S9 Anunt IMPORTANT azi

Samsung Galaxy S9 a fost lansat acum aproape o luna de catre compania Samsung, insa astazi coreenii au facut un anunt foarte important cu privire la telefonul pe care il vand deja in intreaga lume. Desi Samsung Galaxy S9 a fost lansat la jumatatea lunii martie, telefonul nu a venit totusi cu un accesoriu foarte important, pe care cei de la Samsung l-au anuntat abia acum, mai exact noul DeX Pad, care permite transformarea sa intr-un calculator.

Samsung Galaxy S9 a avut astazi anuntata lansarea noului DeX Pad in SUA, cei de la Samsung spunand cand vor incepe sa vanda noul accesoriu la preturi care incep de la 100 de dolari pentru cei interesati. Conform celor de la Samsung, noul DeX Pad prezentat impreuna cu Samsung Galaxy S9 va fi pus in vanzare incepand cu data de 13 mai, deci persoanele care il asteptau vor mai avea de asteptat pana cand il vor putea cumpara din magazine.

Samsung Galaxy S9 –  anuntul important facut astazi

Samsung Galaxy S9 dex pad anunt

Samsung Galaxy S9 are un DexPad imbunatatit, acesta venind cu mai multe porturi USB, dar si HDMI standard, nu mini, el permitand si plasarea telefonului intr-o pozitie noua care ne lasa sa-l folosim ca touchpad pentru a controla interfata de PC. Samsung Galaxy S9 are multumita acestui DeX Pad functia mea favorita din noua serie de telefoane a coreenilor, dar si una pe care as dori sa o vad cat mai curand in telefoanele iPhone ale Apple.

“Samsung Electronics America, Inc. announced availability of the Samsung DeX Pad1 in the U.S. beginning May 13. Introduced alongside the award-winning Galaxy S9 and Galaxy S9+, DeX Pad enables a desktop-like experience for the Galaxy smartphone.”

Samsung Galaxy S9 este compatibil si cu vechea versiune a DeX Pad, care inca mai este in vanzare pentru clientii care nu au rabdare sa o astepte pe cea noua, lansarea sa in Europa nefiind deocamdata anuntata, dar sigur va veni in curand. Pretul pentru DeX Pad-ul Samsung Galaxy S9 este mare, dar functionalitatea oferita de catre el este foarte utila pentru un telefon mobil, asa ca, din punctul meu de vedere, pretul merita platit fara discutie.