Instagram: Functia IMPORTANTA Lansata pe iPhone si Android

Instagram a lansat astazi o noua functie importanta pentru telefoanele iPhone si Android, ea fiind asteptata de foarte mult timp de catre utilizatori.

Instagram Focus Functia Portret iPhone Android

Instagram a fost actualizata astazi cu o functie foarte importanta pe care utilizatorii iPhone si Android o vor aprecia cu siguranta, ea avand denumirea Focus si fiind anuntata de ceva vreme. Mai exact, vorbim despre o functie care le permite utilizatorilor Instagram sa faca poze cu blur aplicat pe fundal, similar cu ceea ce ofera functia Portret a unor modele ale iPhone, sau ale telefoanelor Android.

Instagram a reusit sa reproduca, aparent, extrem de bine functia Portret a telefoanelor iPhone, astfel ca acum inclusiv acei utilizatori de telefoane iPhone, sau Android, fara o functie de acest gen, o pot folosi. Instagram a inclus functia Focus intre butoanele pentru inregistrarea de boomerang-uri, sau poze cu superzoom, astfel ca este foarte usor de gasit pentru inregistrarea de poze.

In cazul telefoanelor iPhone, Instagram sustine ca functia Focus poate fi folosita pe orice modele incepand cu iPhone 6S si iPhone SE, deci multe persoane se pot folosi de ea. In cazul telefoanelor Android nu se mentioneaza modelele care au functia disponibila, cei de la Instagram facand doar referire la un numar select de telefoane, deci va trebui incercata de fiecare in parte.

Instagram Focus iPhone Android

“When you open the camera, you’ll see “Focus” next to “Superzoom” under the record button. Take a selfie or switch to the back-facing camera to find a friend. As soon as there’s someone in the shot, you’ll notice the person stays in focus while the background softly blurs — making sure they stand out in a striking way. Simply tap to take a photo or tap and hold to record a video. When you’re done, you can add creative tools like filters, stickers and text to your photo or video before sending to your friends on Instagram Direct or adding to your story.”

Instagram a implementat deasemenea pe telefoanele iPhone posibilitatea de a folosi un sticker pentru mentiuni in stories, mentiunile facandu-se la fel ca in orice alta retea de socializare, folosind @. Instagram a anuntat ca aplicatiile pentru iPhone si Android vor putea fi actualizate in urmatoarele ore de catre utilizatori, asa ca veti beneficia imediat de functii.