iPhone X poate Rula Mac OS 8, Warcraft II si SimCity 2000

iPhone X si iPad Air 2 sunt demonstrate intr-un nou clip video ca fiind capabile sa ruleze Mac OS 8, Warcraft II si SimCity 2000, totul fara a avea suport oficial pentru ele.

iPhone X warcraft II mac OS 8

iPhone X este un smartphone cu foarte multa putere de procesare, iar multumita acesteia, cineva s-a gandit sa ne arate ce se poate face cu telefonul companiei Apple. Mai exact, folosind emulatorul Basilisk II 68K pe iPhone X, cineva a reusit sa instaleze vechiul sistem de operare Mac OS 8, emuland un procesor Macintosh Quadra 900 – 68040 folosit in vechile Mac-uri.

iPhone X a avut deasemenea instalat si rulat, tot printr-un emulator, inclusiv Warcraft II si SimCity 2000, cateva jocuri extrem de populare cu foarte multi ani in urma. iPhone X a fost demonstrat deasemenea ruland Windows XP, sau versiuni mai vechi ale sistemului de operare Windows, totul intr-o tentativa de a ne arata versatilitatea telefonului Apple.

iPhone X nu a fost singurul produs al Apple folosit pentru demonstratia neobisnuita, ci si iPad Air 2, o tableta care are totusi mai putina putere de procesare decat telefonul premium al Apple. In ciuda diferentei mari in ceea ce priveste puterea de procesare, ea a reusit totusi sa ruleze jocurile fara probleme, tot folosind un emulator special pentru ele.