iPhone X poate Rula Mac OS 8, Warcraft II si SimCity 2000

iPhone X si iPad Air 2 sunt demonstrate intr-un nou clip video ca fiind capabile sa ruleze Mac OS 8, Warcraft II si SimCity 2000, totul fara a avea suport oficial pentru ele.

iPhone X warcraft II mac OS 8

iPhone X este un smartphone cu foarte multa putere de procesare, iar multumita acesteia, cineva s-a gandit sa ne arate ce se poate face cu telefonul companiei Apple. Mai exact, folosind emulatorul Basilisk II 68K pe iPhone X, cineva a reusit sa instaleze vechiul sistem de operare Mac OS 8, emuland un procesor Macintosh Quadra 900 – 68040 folosit in vechile Mac-uri.

iPhone X a avut deasemenea instalat si rulat, tot printr-un emulator, inclusiv Warcraft II si SimCity 2000, cateva jocuri extrem de populare cu foarte multi ani in urma. iPhone X a fost demonstrat deasemenea ruland Windows XP, sau versiuni mai vechi ale sistemului de operare Windows, totul intr-o tentativa de a ne arata versatilitatea telefonului Apple.

iPhone X nu a fost singurul produs al Apple folosit pentru demonstratia neobisnuita, ci si iPad Air 2, o tableta care are totusi mai putina putere de procesare decat telefonul premium al Apple. In ciuda diferentei mari in ceea ce priveste puterea de procesare, ea a reusit totusi sa ruleze jocurile fara probleme, tot folosind un emulator special pentru ele.

Articolul precedentiPhone 8: iOS 11.3 BLOCHEAZA Ecranele Unor Telefoane
Articolul următoreMAG: Televizoare cu 10.000 LEI Reducere dupa Paste
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.