iPhone 8: iOS 11.3 BLOCHEAZA Ecranele Unor Telefoane

iOS 11.3 blocheaza ecranele unor telefoane iPhone 8 ale companiei Apple, o schimbare facuta de catre americani generand foarte multe probleme pentru clienti.

iphone 8 ios 11.3 blocat ecran

iPhone 8 ajunge in centrul atentiei astazi din cauza unei probleme care ar putea genera frustrare pentru mult dintre utilizatorii companiei Apple, care au instalat iOS 11.3 pe telefoane. Conform unei varietati de dovezi descoperite, ecranele iPhone 8 inlocuite la service-uri terte inceteaza sa mai functioneze in iOS 11.3, cel mai probabil din cauza unor schimbari facute de catre Apple.

Practic, daca ai un iPhone 8, ti s-a stricat ecranul si nu vrei sa platesti jumatate din valoarea telefonului pentru a-l schimba la un service Apple, risti sa nu mai poti folosi telefonul. S-ar parea ca Apple foloseste un chip special in telefoanele iPhone 8, care are nevoie de o actualizare cand se schimba ecranul, altfel iOS 11.3 blocheaza complet componenta si telefonul nu mai poate fi folosit.

iPhone 8 – iOS 11.3 blocheaza ecranele unor telefoane

Problema este atat de mare cu telefoanele iPhone 8 si iOS 11.3, incat unele service-uri GSM au anuntat ca nici nu mai inlocuiesc ecranele telefoanelor din aceasta serie pentru ca ele nu vor mai putea fi folosite. Anul trecut Apple a impus restrictii similare in ceea ce priveste inlocuirea Touch ID din telefoanele iPhone 7, insa acea modificare are mai multa logica decat cea de acum.

“Apple released iOS 11.3 at the end of March, and the update is killing touch functionality in iPhone 8s repaired with some aftermarket screens that worked prior to the update. That means people who broke their phone and had the audacity to get it repaired by anyone other than Apple is having a hard time using their phone.”

iPhone 8 obliga practic utilizatorii sa faca reparatii doar in service-urile autorizate ale companiei Apple, ceva ce nu este chiar atat de normal, din moment ce oricine ar trebui sa-si poata repara telefonul oriunde si sa il poata folosi. E foarte posibil ca Apple sa lanseze o actualizare pentru iOS 11.3 pe masura ce scandalul va fi preluat de presa internationala, asa cum s-a intamplat si anul trecut.