LG G7 ThinQ: Clona iPhone X a fost Anuntata pentru Lansare

LG G7 ThinQ a fost anuntat oficial pentru lansare de catre compania LG, noua clona a iPhone X urmand a veni cu o serie de noutati interesante in 2018.

LG G7 ThinQ clona iPhone X lansare

LG G7 ThinQ va fi lansat de catre compania LG, clona telefonului iPhone X avand acum si o data de lansare anuntata de catre coreeni, deci adaugam inca un producator in randul celor care copiaza Apple intr-o tentativa de a avea succes. LG G7 ThinQ va fi prezentat pe data de 2 mai de catre compania LG in cadrul unei conferinte care a fost anuntata ca urmand a avea loc in New York, noul telefon urmand a fi lansat la o data ulterioara.

LG G7 ThinQ va avea doua functii pe care LG V30 ThinQ le are implementate, mai exact Vision AI si Voice Ai, cei de la LG puntand mare accent pe inteligenta artificiala in inregistrarea pozelor, identificarea obiectelor, si nu numai. LG G7 ThinQ va rula sistemul de operare Android, insa marea sa noutate va fi ecranul cu diagonala de 6.1 inch si decupaj in partea superioara, exact ceea ce ofera compania Apple pentru iPhone X din 2017.

LG G7 ThinQ – clona iPhone X a fost anuntata pentru lansare

LG G7 ThinQ va avea deasemenea integrat un chip Qualcomm Snapdragon 845 cu 4 GB si 6 GB RAM, 64 GB si 128 GB spatiu de stocare urmand a fi integrati, desi va exista si suport pentru carduri microSD. In LG G7 ThinQ va fi implementata deasemenea o baterie cu capacitate de 3000 mAh, certificare IP68 fiind oferita de catre compania LG pentru a proteja utilizatorii chiar si in cazul contactului cu apa, dar asta au mai toate telefoanele mobile.

LG G7 ThinQ va avea o camera duala si difuzoare stereo, deci vorbim despre un telefon mobil care intra in randul celor obisnuite lansate de catre producatorii Android, asa ca n-ar trebui sa ne mire decat decupajul. LG G7 ThinQ nu are deocamdata anuntat vreun posibil pret de lansare, insa este de asteptat ca el sa nu coste mai mult decat Samsung Galaxy S9, altfel exista sanse foarte mari sa fie ignorat de catre foarte multi dintre fanii Android.