Prima Pagina LG LG G7: Clona iPhone X are noul Design Dezvaluit

LG G7: Clona iPhone X are noul Design Dezvaluit

LG G7 apare astazi intr-un prim clip video care dezvaluie noul design al telefonului, el fiind o clona destul de buna pentru iPhone X, ca restul clonelor chinezesti.

4

LG G7 Clona iPhone X noul Design

LG G7 este o clona a iPhone X, in mod surprinzator pentru mai toti cei care sunt fani ai companiei coreene, insa din pacate anul acesta se pare ca producatorul o ia pe calea chinezilor care copie Apple fara rusine. Mai jos avem primele randari 3D ale LG G7 facute inaintea lansarii telefonului, el fiind prezentat cu un decupaj precum cel al iPhone X, cu o carcasa similara cu cea a Samsung Galaxy S9, intregul design fiind o mare dezamagire.

LG G7 nu ar fi apreciat nici de catre angajatii companiei, care considera ca prea multe s-au copiat de la iPhone X pentru a crea acest telefon, insa pentru cei de la LG acest lucru pare sa conteze prea putin. LG G7 nu va fi un telefon urat, daca ne ghidam dupa imaginile de mai jos, insa din pacate nu va avea nici ceva original pentru design, intrand in randul telefoanelor chinezesti clonate dupa altele, semanand chiar destul de bine si cu OnePlus 6.

LG G7 – clona iPhone X are noul design dezvaluit

LG G7 va clona decupajul iPhone X doar in ceea ce priveste design-ul, nu si in ceea ce priveste functionalitatea deoarece o camera TrueDepth nu poate fi deocamdata implementata de catre producatorii Android. In aceasta idee, LG G7 va avea o camera duala verticala si un cititor de amprente in carcasa, insa mai departe de atat e greu de spus ce noutati importante ar putea avea acest nou telefon, de la care erau multe asteptari.

LG G7 urmeaza sa aiba dimensiunile de 153.2 x 71.9 x 8.2 mm, deci va fi usor mai mare si mai gros decat LG G6, un chip Qualcomm Snapdragon 845 ar trebui sa fie implementat impreuna cu 6 GB RAM si minim 128 GB spatiu de stocare. LG G7 ar putea fi lansat in cursul lunii mai de catre compania LG, insa ramane de vazut exact cand vom vedea telefonul intr-o prezentare si mai apoi in magazinele din intreaga lume.