eMAG: Galaxy S7 cu Reduceri BUNE dupa Paste

eMAG are telefoanele Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge cu reduceri foarte bune dupa Paste, smartphone-urile fiind mai ieftine cu pana la 1050 de LEI.

eMAG Galaxy S7 Reduceri BUNE Paste

eMAG are incepand de astazi telefoanele Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge la preturi care sunt cu 1050 de LEI mai mici decat in mod obisnuit, seria de telefoane a companiei Google fiind disponibila in aceasta pagina pentru cei interesati sa cumpere aceste modele care inca ofera o experienta buna pentru folosire zilnica.

eMAG are in momentul de fata toate modelele Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge care sunt puse in vanzare de catre compania Samsung, telefoanele putand fi cumparate intr-o varietate de combinatii in ceea ce priveste spatiu de stocare si culorile, deci exista optiuni multiple.

eMAG are in momentul de fata doar telefoane Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge noi disponibile cu reduceri de 1050 de LEI in aceasta pagina, reducerile aducand telefoanele la preturi mai mici decat cele care erau practicate imediat dupa Black Friday, deci vorbim despre oferte extrem de bune.

eMAG nu vinde doar Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge cu reduceri foarte bune in momentul de fata, cai si foarte multe alte modele de telefoane, astfel ca vorbim despre promotii excelente pe care fanii Samsung le pot gasi in momentul de fata in magazinul online din Romania.

eMAG, separat de telefoanele Samsung din oferta, are reduceri bune si la multe alte produse.

Articolul precedentApple: Despagubiri URIASE Stabilite intr-un Proces in SUA
Articolul următorLG G7 ThinQ si Rusinea Decupajului din Ecran
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.