LG G7 ThinQ si Rusinea Decupajului din Ecran

LG G7 ThinQ va fi lansat luna viitoare de catre compania LG, insa se pare ca ea nu este chiar atat de increzatoare in decizia de a copia iPhone X in 2018.

LG G7 ThinQ Rusine Decupaj Ecran

LG G7 ThinQ a fost anuntat pentru lansare de catre compania LG, o conferinta de presa urmand a fi organizata in data de 2 mai pentru a dezvalui noul smartphone impreuna cu noutatile sale importante. Pana atunci, astazi avem o imagine care ne prezinta LG G7 ThinQ impreuna cu noul sau design, insa impreuna si cu o functie care ne arata din nou ca producatorilor de telefoane Android le este rusine cu decupajul pe care l-au integrat in ecrane.

LG G7 ThinQ urmeaza sa aiba integrat in sistemul de operare Android un sistem care va permite ascunderea decupajului din interfata, iar imaginea de mai jos prezinta cat se poate de bine ceea ce va fi oferit. Integrarea din LG G7 ThinQ nu este noua, alti producatori de telefoane Android avand ceva similar oferit in produsele pe care le vand pe pietele globale, iar LG merge pe acest trend, stiind ca decupajele din ecrane sunt rusinoase.

LG G7 ThinQ si rusinea decupajului din ecran

LG G7 ThinQ decupaj rusine 1

LG G7 ThinQ urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.1 inch, o portiune din acesta fiind ascunsa in interfata pentru ca decupajul sa nu fie vizibil, langa el urmand a fi totusi afisate iconite pentru notificari, etc. Separat, LG G7 ThinQ urmeaza sa aiba o camera duala cu senzori de 16 megapixeli, cel putin unul urmand a avea deschidere f/1.6, al doilea urmand a fi wide-angle, capabil sa inregistreze la 107 grade, deci functionalitate superioara fata de alte telefoane.

LG G7 ThinQ urmeaza sa aiba deasemenea o functie numita SuperPixel, ea avand menirea de a face poze mai bune prin combinarea pixelilor din poze, utilitatea sa fiind gandita pentru pozele facute in conditii de luminozitate scazuta. LG G7 ThinQ va fi un telefon interesant, insa sansele de a intrece Samsung Galaxy S9, Huawei P20 Pro, sau iPhone X in vanzari sunt minime, asa cum s-a intamplat si cu alte modele lansate in trecut de catre LG.

4 COMENTARII